Дневен хороскоп за петък, 9 март

Дневен хороскоп ОВЕН Притеснителни лични проблеми В добро настроение сте и няма да позволите на никой да го помрачи. Ярко изразено лично напрежение, което при мнозина от зодията...

806 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Притеснителни лични проблеми
В добро настроение сте и няма да позволите на никой да го помрачи. Ярко изразено лично напрежение, което при мнозина от зодията възниква поради любовни проблеми. Всъщност, това е само едната страна на ситуацията през този ден. Твърде вероятно е да се сблъскате и с проблеми във финансовата сфера. За част от родените в зодията ще са мъчителни.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Напрегнат, но успешен ден
Намеренията ви да инвестирате средства в нов проект ще претърпят промяна. Този ден ще е доста напрегнат за Телците, но в крайна сметка успехът няма да ви се изплъзне. Ясно е, че в момента върху представителите на зодията действат две противоположни тенденции, но градивната е по-мощна. Днес следва да проявите по-голяма наблюдателност към околните.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Пълен успех
Привличате към себе си вниманието на влиятелни хора и то благодарение на умението си аргументирано да защитавате идеите си. Пътуване, реализация на лични цели, чудесно справяне с поетите задачи и отстраняване на проблеми или пречещи фактори. Ще има и затруднения. Появяват се домогвания на хора от заобикалящия кръг, които ще се опитат да ви навредят. Опитите им обаче едва ли ще са успешни.

Дневен хороскоп РАК
Напрежението е повишено
Бъдете старателни на работното място, за да не си създадете сами проблемите. През този ден Раците ще имат възможности за успех в деловия сектор, но мнозина едва ли ще се възползват в пълнота от тях. В службата възниква напрежение, изопачаване на истината и агресивни нападки. Тази ситуация ще ви разгневи и ще ви тласне към кавги. Проблематични контакти.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Хубави възможности за реализация
По свой начин, с търпение и професионален подход ще изпипвате всичко в работата си, за това и овациите ще бъдат за вас. Трудностите свързани със здравословното състояние, не отминават доста от Лъвовете през този ден, но те не се оказват препятствие по пътя за сполучлива делова реализация на онези от знака, които твърдо ще преследват целите си в петък. Печеливш шанс и емоционална превъзбуда.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успехи на широк периметър
Деловите ви ангажименти ви носят очакваните положителни резултати, така че в това отношение няма от какво да сте недоволни. Новите идеи и добрите хрумвания ще се превърнат в движеща сила за Девите днеес. Ще осъществите доста контакти, а успешните постижения в личен и делови план са извън съмнение. Ярката сполука е валидна за всички но най-доволни ще бъдат насочили към нов делови ангажимент.

loading...