Дневен хороскоп за понеделник, 10 септември

ОВЕН Мобилизирайте се за делата си Настроението ви днес е чудесно. Възникват и някои неблагоприятни ситуации, които може да се окажат спирачка за осъществяване на вашите цели, но...

1003 0

ОВЕН
Мобилизирайте се за делата си
Настроението ви днес е чудесно. Възникват и някои неблагоприятни ситуации, които може да се окажат спирачка за осъществяване на вашите цели, но ако защитавате позициите си и не отстъпвате от целите си – ще ги преодолеете. Освен чрез активни действия в деловите и обществените среди, Овните едва ли ще реализират целите си по друг начин.

ТЕЛЕЦ
Не прибързвайте
Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. Понеделник ясно подчертава стабилните позиции на Телците и възможностите за успешна реализация на целите, но има и един недостатък – повишена нервност водеща до прибързване. Не се подавайте на това въздействие!

БЛИЗНАЦИ
Работете за стабилността си
Имате навика да действате прибързано, но днес ще трябва добре да обмислите решението си. При Близнаците напрежението е подчертано предимно чрез липсата на социална стабилност, породена от бързата промяна на ситуациите. Чрез недоволство и бурни реакции,едва ли ще трансформирате събитията в своя полза.Избягвайте конфронтациите и работете с подходящи средства за стабилизацията си.

РАК
Сблъсък с трудности
Доброто ви отношение към проблемите на околните е впечатляващо. Със затруднения през този ден ще се сблъскат и Раците. Очертават се конфликти във връзка с финанси, и непочтеност от хора с които имате всекидневни съвместни ангажименти. Не пилейте времето си в безплодни разговори и контакти, а се възползвайте от предимството, с което разполагате.

ЛЪВ
Владейте емоциите
Волята ви да се справите с възникващите затруднения ще направи и невъзможното възможно в името на успеха. Остротата в поведението, предизвикана от ярка нервност и душевен дисбаланс е характерна за контактите с околните при преобладаващата част от Лъвовете. При някои е съчетана с хитрост и дори с опити за измама, но с такива средства трудно може да се постигне успех.

ДЕВА
Работете в партньорство
Денят е хубав и предразполага към сърдечност и благоразположение в отношенията ви с околните. И за Девите проблемите през този ден никак не са малко. Най-важното е да избягвате конфронтациите, защото ще се превърнете в обект за тежки, подли удари, които няма да закъснеят. Надеждата ви за реализация на целите ще се осъществи само по пътя на партньорството и взаимната подкрепа.

loading...