Дневен хороскоп за понеделник, 15 декември

Дневен хороскоп ОВЕН Добри постижения Налице са воля и желание да постигнете намеренията си днес, какво друго ви остава, освен да действате. Не се вглеждайте прекалено много в...

1036 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Добри постижения
Налице са воля и желание да постигнете намеренията си днес, какво друго ви остава, освен да действате. Не се вглеждайте прекалено много в несъщественото. Ако приложите този съвет ще се справите по-леко със задачите си. Напрежение ще има, но понеделник е от благоприятните дни за реализация на цели и носи добър късмет. Достигате до печалби и сполука в интересуващите ви сфери – работа, лични ангажименти и такива в обществото.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Успех
Природата ще върне усещането ви за простор и ще ви вдъхнови за нови търсения. Наред с това ще ви направи по-добри и сърдечни. Новините днес ще ви вълнуват и ще ви създават добро настроение. Има с какво да сте доволни от себе си. Много успешен ден за вашата делова реализация, за контакти в обществените среди и бизнеса, и за поемане на нови ангажименти от професионално естество.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Неудовлетворение
Независимо от затрудненията, убедеността ви, че сте на прав път ще ви мотивира да продължите, каквото и да ви струва това. Хармонията в отношенията с човека до вас ви зарежда с положителна енергия и ентусиазъм. Напрежението при вас не се засилва, но и не намалява. Неприятно ще ви изненада развитието на някои въпроси от делово естество, за които сте напълно убедени, че ще бъдат бързо и безпроблемно решени.

Дневен хороскоп РАК
Укрепете деловите позиции
Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Убежденията ви ще привлекат на ваша страна много съмишленици, което ще ви донесе предимства. Но не подценявайте самотните играчи. За Раците е особено важно да са настойчиви при осъществяването на целите си. Понеделник е ден, акцентиращ върху промени от делови тип.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Отстраняване на проблеми
Днес ще сте в центъра на вниманието – вашето подобаващо място. В решенията и действията си ще заложите най-вече на опита и информацията, с която разполагате. Денят ще е успешен за отстраняването на някои проблеми свързани с администрация, както и по отношение на контактите в обществените среди, но подчертава, че напрежението у преобладаващата част от зодията е значително, поради поредица от неудачи обхващащи различни житейски сфери.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успех след много напрежение
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Подтиквани от вътрешен импулс ще се стремите към изяви на независимостта си и засиленото си усещане за лидерство. Девите със сигурност ще достигнат до добра реализация пред този ден, но това ще се получи след много напрежение във взаимоотношенията с околните от деловите среди, а при бизнесмените след значителна изява на конкурентни начала.

loading...