Дневен хороскоп за понеделник, 19 февруари

Дневен хороскоп за понеделник ОВЕН Проявете активност Ако искате да предизвикате омраза, която да трае десетилетия и да не угасне, докато сте живи, достатъчно е да отправите някаква...

1145 0

Дневен хороскоп за понеделник ОВЕН
Проявете активност
Ако искате да предизвикате омраза, която да трае десетилетия и да не угасне, докато сте живи, достатъчно е да отправите някаква язвителна критика, независимо доколко убедени сте в правотата и.Светът днес се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика. Ако сте по-активни за реализацията на целите си, сполуката няма да ви се изплъзне.

Дневен хороскоп за понеделник ТЕЛЕЦ
Подкрепа и успех
Ще свалите товар от гърба си, ако си отговорите какво точно очаквате, за да не изпадате в излишни заблуди по отношение на връзката си. Негативите през днешния ден са на всякъде, за това е препоръчително да ограничете контактите си, запознанствата могат да имат неприятно продължение. Този не е от леките за реализацията на вашите цели, защото противниците ви ще направят необходимото, за да ви спрат.

Дневен хороскоп за понеделник БЛИЗНАЦИ
Овладейте агресивността си
Доброто ви настроение ще ви позволи да помислите за по-приятни неща, освен за работа и грижи. Енергетиката на деня е тежка и неблагоприятна. Близнаците разполагат с чудесни възможности да организират по чудесен начин реализацията на целите, но има и трдуности, с които някои едва ли ще се справят през деня. Става въпрос за голямата доза агресивност, която може да попречи за достигане до разбирателство.

Дневен хороскоп за понеделник РАК
Добра реализация
Бъдете по-предпазливи, когато обсъждате плановете си с непознати. С добри мисли и прозорливи наблюдения ще си спестите проблеми и душевни страдания, не позволявайки на депресията да ви обсеби. Възможностите ви за прилична делова реализация са изразителни, и разполагате с два начина да достигнете до сполуката.

Дневен хороскоп за понеделник ЛЪВ
Необходимост от компромиси
Разпределете добре времето си днес. Денят е зареден с негативизъм, последствията от който може да бъде за дълго. През този ден затрудненията на повечето Лъвове възникват във взаимоотношенията с околните. Не намерите ли общ език, който почти винаги се гради на базата на компромиси, ще се сблъскате с неприятности. Бизнесмените от знака да се пазят от коварните удари на конкуренти и противници.

Дневен хороскоп за понеделник ДЕВА
Действайте честно
Погрешно разбрани думи могат да провалят деня ви, за това разведрете мислите си с по-приятни занимания. Днес е препоръчително да избягвате многолюдните места и да не се обвързвате с делови ангажименти, като обърнете повече внимание на себе си и семейството ви. Девите винаги намират начин за реализация на целите си, което и днес е възможно, но само в условията на разбирателство.

loading...