Дневен хороскоп за понеделник, 2 октомври

Дневен хороскоп ОВЕН Сблъсък с пречки Повишена нервност и негативни взаймоотношения с околните са характерни през този ден за преобладаващата част от Овните. Тази характеристика едва ли ще...

1063 0

Дневен хороскоп ОВЕН

Сблъсък с пречки

Повишена нервност и негативни взаймоотношения с околните са характерни през този ден за преобладаващата част от Овните.

Тази характеристика едва ли ще ви обещае благоприятни условия за реализация на интересуващите ви цели. Някой от околните ще спре активността ви за финансови постижения.
Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Денят е благоприятен

Позициите на повечето Телци изглеждат укрепени за момента. Ще разполагат с добри възможности за осъществяване на личните и деловите си намерения през този ден. За всички обаче е задължително да поддържат оптимални взаимоотношения с хората, с които ще бъдат делово обвързани.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Успех

Понеделник е положителен за преобладаващия процент от родените в Близнаци. Малцина са онези, които ще се сблъскат с непреодолими пречки и временно ще блокират полета им напред. Събитията през деня подчертават, че ситуацията е благоприятна за активни действия в сферите на интересите ви.

Дневен хороскоп РАК

Ползотворни възможности

Понеделник е достатъчно ползотворен за представителите на Рак. На преден план изпъкват благоприятните възможности за успешно провеждане на делови преговори, за сключване на партньорства или за съвместна работа по делови задачи. При някои не е изключено напрежение от финансово естество.

Дневен хороскоп ЛЪВ

Много неудобен ден

Тежък и неприятен ден, който отчетливо напомня, че животът ви е накъсан на етапи, които напоследък са се оформили в тройна последователност. Те в общи линии са с минимални различия. Намирате се в етап на трансформации, който явно ще затрудни доста от родените в Лъв.

Дневен хороскоп ДЕВА

Добър шанс за сполука

Днес сполуката на Девите ще се гради върху основата на твърди и решителни действия. Постъпите ли така, ще постигнете целите си. В противен случаи ще останете разочаровани и смутени от коварни и неправомерни действия срещу вас. Някои ще достигнат до значителен материален успех.

loading...