Дневен хороскоп за понеделник, 20 август

Дневен хороскоп ОВЕН Успехи и нерви За сметка на деловата активност насочете енергията си към дома, градината и грижите за семейството. Много успешен и много нервен, понеделник е...

339 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Успехи и нерви
За сметка на деловата активност насочете енергията си към дома, градината и грижите за семейството.

Много успешен и много нервен, понеделник е носител на твърде благоприятни възможности за успех в деловите среди, при осъществяване на контакти и пътувания, за провеждане на преговори и за парични печалби. Засилете душевната си стабилност и владейте емоциите и агресивността си.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Не особено доволни от постигнатото
Правете всичко, което е от полза за здравето и настроението ви. Количеството и качеството на успехите, които Телците са постигали в различните житейски сфери през годините, далеч надвишават сегашното положение, което определено може да се нарече много трудно и неприятно. Днес ще постигнете добри резултати, но те едва ли ще ви задоволят.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Делови успехи и психически затруднения
Верни на себе си, ще се погрижите добре за интересите си, оставяйки на втори план всичко, което не се отнася до вас самите. Понеделник бележи началото на промени, които ще са благоприятни за деловото ви развитие. В психологически аспект обаче ситуацията противоположна. У мнозина от зодията ще се задълбочи душевната потиснатост,а нервността ще отбележи своеобразен връх.

Дневен хороскоп РАК
Избягвайте противоречията
Повечето от вас прекарват този ден в забавления, заобиколени от близки приятели. Твърде ползотворен ден, който ще ви зарадва със значителни постижения ако работите в съдружие, сдържани сте, и избягвате противоречията. В противен случай ще възникнат остри противоречия, напрежението ще ескалира, а овладяването на ситуацията ще се окаже почти невъзможно.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Мобилизирайте се
Изпълнени с добри мисли и намерения, ще има с кого да ги споделите. За Лъвовете е належащо да се мобилизират и да разчитат на личните си възможности, вместо на хитрости, заблуди и мошеничество. Определението засяга служебните цели и бизнеса. Имате шанс да постигнете значителен успех, но без решителност за мобилизация едва ле ще се получи.

Дневен хороскоп ДЕВА
Овладейте разрушителната мощ на нервите
Едно чаровно присъствие до вас ви мотивира да дадете най-доброто, на което сте способни. Успех в реализацията на делови и лични цели, усърдие подкрепяно от силен късмет, но и значителна нервност, която коварно руши нервната ви устойчивост. Сега проблемът е именно това. Просто се овладейте , за да запазите здравето си, защото негативното въздействие бързо нараства.

loading...