Дневен хороскоп за понеделник, 20 август

Дневен хороскоп ОВЕН Успехи и нерви За сметка на деловата активност насочете енергията си към дома, градината и грижите за семейството. Много успешен и много нервен, понеделник е...

363 0

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Внимавайте с нервните реакции
С допълнителни занимания ще подпомогнете семейния си бюджет днес. Понеделник е много силен за материални и финансови постижения, защото активността ви в деловите среди ще бъде подкрепена от мощен късмет. Нервност има, и явно е значителна, но както се знае предварително, че влиянието на този емоционален рефлекс е разрушително – владейте се.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Избягвайте конфликтите
Изпълнението на задачите ви днес може да внесе известно напрежение у вас. Понеделник предоставя добри условия за реализацията на материални цели, но ако възникнат борби и опити за надмощие, със сигурност ще последват сблъсъци, след които шансът ви за успех многократно ще намалее. Хармоничните взаимоотношения и зачитането на околните са най-добрият ви помощник.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Засилена нервност
Емоциите отново надделяват при взимането на решения. При реализацията на деловите си цели, представителите на Стрелец ще действат напористо и успешно, но денят им ще е много нервен поради невъзможност за осъществяване на някои лични цели и намерения. В този смисъл понеделник се оказва делово успешен, но крайно незадоволителен в личен план.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Успех в преговори
Добронамерени и позитивни сте към всички около вас днес. Денят понеделник ще е напрегнат за Козирозите. В едни случаи става въпрос за здравословна недостатъчност, а при други се очертават множество задачи, за изпълнението на които е необходима изразителна активност. Здравите имат шанс да реализират делата си. Преговорите ще са успешни.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Овладейте се
Не губете кураж, щом веднъж сте решили да действате. Ако се вслушате в чужд съвет усилията ви ще имат късмет. Ярко действени и многопосочни, Водолеите ясно схващат, че емоционалната им стабилност още не е на ниво, което засилва предразположението към нервност и рязкост. Имате сили да овладеете състоянието си, което безспорно ще се отрази благотворно на материалната ви заетост и успеха.

Дневен хороскоп РИБИ
Напрежение, но и избистряне на ситуацията
Ако някой се опита да ви откаже от целите ви, не го слушайте. Макар и печеливш по отношение на финанси, лични позиции и перспективи, денят понеделник ще е доста напрегнат за преобладаващото мнозинство от знака. Неудобствата засягат предимно контактите в обществените среди, и тези от делови порядък. Принципно обаче, ситуацията е надеждна..

loading...


Коментари