Дневен хороскоп за понеделник, 26 март

Дневен хороскоп ОВЕН Внимавайте! Гъвкавото ви поведение ще ви позволи да излизате от всяка ситуация без загуби и в добро настроение. Денят е благоприятен за начало на дългосрочни...

866 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Внимавайте!
Гъвкавото ви поведение ще ви позволи да излизате от всяка ситуация без загуби и в добро настроение. Денят е благоприятен за начало на дългосрочни и важни проекти. Голяма част от Овните са склонни да си послужат с хитрост, и употребявайки някого за целите си, да осъществят намеренията си. Схемата може и да успее за мо-мента, но е препоръчително да не се ползвате от нея, защото не е надеждна, и със си-гурност много скоро ще последват проблеми.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Пълен успех
Това е чудесен ден да си останете вкъщи и да се занимавате с всичко, за което не сте имали време през изминалата седмица. Нови занимания, строителство и творчески проекти, лечебни процедури и укрепване на здравето ви са сред полезните и навременни занимания. От гледна точка на разкриващи се възможности за реализация на целите, понеделник е много добър за Телците и подчертава шанса ви за успех.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Мобилизирайте се
Имайте вяра в себе си и няма да сбъркате. Посветете времето си на градивни и полезни действия, за строеж и всичко важно и значимо за вас. Най-важното условие за успеха на Близнаците е личната мобилизация. Прене-брегнете ли това много важно изискване за деня, и гласувате ли доверието си на друг да свърши вашата работа, ще останете неприятно изненадани, защото може да после-два провал.

Дневен хороскоп РАК
Преследвайте търпеливо целите си
Ще се погрижите за настроението на близките си, като ги изненадате с нещо приятно. Днес по-настоятелно се вгледайте в себе си, направете си преценка и се пречистете от лошото. За Раците е наложително да действат твърдо за реализацията на целите си, но определението „твърдо” в никакъв случай не означава агресивно, защото ще преигра-ете и ще последват проблеми.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Активизирайте се
Посветете се на личните си ангажименти и не се разсейвайте с работа. Успеете ли да се освободите от притесненията си, ще получите прилив на сили и нови идеи. Повече от очевидно е, че за огромен процент от Лъвовете се налага да удвоят, а някои и да утроят усилията си в деловия сектор, за да преодолеят преследващите ги негативни влияния. Понеделник безусловно е сполучлив, но по-голямата активност е добра защита срещу некоректни нападки.

Дневен хороскоп ДЕВА
Проблеми пре бизнесмените
Нещата, в които сте срещнали затруднения през седмицата ще излязат отново на дневен ред. Преобразуващата и съзидателна сила на деня ще го направи успешен за вас, стига да се възползвате от даденостите. За голяма част от Девите ангажирани с бизнес, понеделник ще е напрегнат поради решаване на неизяснени финансови обстоятелства, или във връзка с отстраняване на затрудняващи външни обстоятелства.

loading...