Дневен хороскоп за понеделник, 3 септември

Дневен хороскоп ОВЕН Късмет Не изключвайте изненадите днес, бъдете подготвени за всякакви развития. Понеделник ви предоставя добър късмет и е характерна с хубави възможности за парични печалби, но...

414 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Късмет
Не изключвайте изненадите днес, бъдете подготвени за всякакви развития. Понеделник ви предоставя добър късмет и е характерна с хубави възможности за парични печалби, но се очертават и проблеми, които подчертават силен емоционален дискомфорт и лични несгоди. В много случаи причините засягат взаимоотношенията с любовния – респективно семейния, партньор.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Печеливши сте, но внимателно
Възможно е умората да ви връхлети, в резултат и на здравословни проблеми. Безспорно печеливш и предоставящ добри възможности за напредък и стабилизация, понеделник ще е и много активен за Телците, защото във взаимоотношенията ви с околните възникват противоречия. Добре е да се владеете, защото може да станат изключително остри и да причинят в бъдеще вреди.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Проблеми
Очаква ви приятен ден, изпълнен с добро настроение днес. Понеделник ще е напрегнат за Близнаците. Преобладаващата част от представителите на знака са в състояние на повишена нервност, чието вредно въздействие върху психиката ви създава условия за възникване на конфликти. Владейте се! Нестабилността е голяма, а предстоят промени.

Дневен хороскоп РАК
Трудности и проблеми
Денят ви няма да е особено вълнуващ, ще ви съпътстват обикновените дребни несгоди. Вашият късмет през този ден е добър и ако не влизате в кавги с околните, чрез които едва ли ще отстранят притискащите ви проблеми, понеделник ще е положителен. Съмнително е обаче, че ще запазите вътрешно равновесие, и денят явно ще е тежък. Демонстрирате ли спокойствие, ще успеете!

Дневен хороскоп ЛЪВ
Напрежение, но и сполука
Ще ви занимават неща, които не сте успели да свършите през седмицата и активността ви ще буди изненада. Въпреки, че възможностите ви за удовлетворителни финансови печалби са подчертани, както и стабилността на личните ви позиции, денят понеделник ще е доста напрегнат за преобладаващото мнозинство от знака. Трудностите и проблемите засягат предимно контактите в обществените среди.

Дневен хороскоп ДЕВА
Категорично насочване към промяна
Нечие специално внимание и неприкрити чувства ще ви накарат да се замислите. Забелязва се известен отлив на благотворните влияния за Девите, който днес ще се изрази у вас под формата на повишена нервност. Положителните събития засягат уреждането на интересуващ ви делови въпрос по административен път. Мнозина ще се ориентират към промени. Ще ги реализирате.

loading...


Коментари