Дневен хороскоп за понеделник, 4 декември

Дневен хороскоп ОВЕН Поемете отговорност Ще трябва да положите доста усилия днес, за да постигнете резултатите, към които се стремите. За Овните ще е почти невъзможно да заемат...

992 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Поемете отговорност
Ще трябва да положите доста усилия днес, за да постигнете резултатите, към които се стремите. За Овните ще е почти невъзможно да заемат твърда позиция по въпрос от делово естество поради наличието на деликатни обстоятелства. Въпреки това, ще се наложи да поемете отговорност. Крайно нежелателно е да си послужите с лъжи. Предразположените към такива ще получат тежък удар.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Успех чрез съдружие
Много от времето си ще посветите на творчески и самостоятелни занимания. Ако работите в съдружие по въпросите, с които ще се заемете днес, шансът ви за успех е подчертан, защото благоприятните възможности са налице. Проявите ли нечестност, ситуацията ще се промени във ваша вреда, и въпреки превъзходния ви план, ще последват административни проблеми.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Проявете настойчивост и се владейте
По-голяма част от вас ще си останат вкъщи днес и ще се наслаждават на разбирателство с любимите хора и домашен уют. Настойчивите усилия за реализация на целите, и себевладеенето, са фундаменталните фактори за успеха на Близнаците през този ден. Не се опитвайте да реализирате намеренията си чрез хитри ходове, защото няма да се получи. Бизнесмените са длъжни да действат особено внимателно.

Дневен хороскоп РАК
Успех, но се владейте
Не се отдавайте на пагубни чувства свързани с отминали събития. Сигурен делови успех ще завоюват Раците през този ден, но се очертават и проблеми. В повечето случаи възникват поради нечестни взаимоотношения. За друга група от родените в зодията се очертава значителна нервност. Добре е да я овладеете ефикасно и да не се конфронтирате ненужно.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Овладейте домашното напрежение
Сред обичани от вас хора ще се почувствате успокоени, желани и заредени с добри очаквания. Понеделник е носител на прилични възможности за реализиране на делови цели и ангажименти в обществените среди, но за мнозина ще е изключително напрегнат в личен план. Очертават се остри семейни конфликти, които задължително следва да овладеете преди да е станало прекалено късно.

Дневен хороскоп ДЕВА
Напрежение във взаимоотношенията
Събират ви се много дреболии, които ви разсейват, но намерете сили да се съсредоточите. И за Девите понеделник ще е напрегнат, като тази характеристика най-ярко се вписва във партньорските взаимоотношения и тези в обществените среди. Вие перфектно планирате близките си цели,но сега не би било зле да сторите това за по-продължителен, но все пак, обозрим период.

loading...