Дневен хороскоп за Понеделник, 9 април

ОВЕН Демонстрирайте етичност Повечето от представителите на знака се отдават на почивка днес. Ако представителите на Овен действат правомерно и дадат предимство на отзивчивостта и разбирателството, понеделник ще...

647 0

ОВЕН

Демонстрирайте етичност

Повечето от представителите на знака се отдават на почивка днес. Ако представителите на Овен действат правомерно и дадат предимство на отзивчивостта и разбирателството, понеделник ще се превърне в образец за ярка сполука и напредък. Всеки от зодията, който грабне „меча на егоизма”, за да си проправя път чрез него, рискува да провали този ден.

ТЕЛЕЦ

Честността е здравата основа за успеха

Не сте ли научили още каква е тайната на успеха? Голяма част от Телците са много напрегнати днес, защото очакват да подпишат добър делови договор, при наличието на който наистина ще стъпят в територията финансово независимите субекти. За да се получи така не бива да мамите или да ползвате техниката наречена двоен стандарт.

БЛИЗНАЦИ

Преценете точно възможностите си

Вникнете в нещата, които отхвърляте с лека ръка и си опитайте да откриете грешките си. Ако условията са подходящи за активни действия в сферата на вашите интереси, понеделник ще е особено сполучлив за реализация на значителни цели, ако обаче не сте достатъчно подготвени, или се задават мъчно преодолими препятствия, ще е уместно да изчакате подходящото време.

РАК

Промени

Проявете разбиране и съпричастност към проблемите на близките си. Значимата характеристика на понеделник е, че той е ден за промяна в социален план. И при вас звездните характеристики подчертават изискванията фиксирани за предните знаци – почтеност, честност и никакви опити за хитруване и измами. В бизнеса ви също ще настъпят бързи изменения.

ЛЪВ

Нерви, но и успехи

Този ден ще премине под знака на емоционалните преживявания. Нервен ден, определено подсказващ, че реализацията на важна цел, която ще се заемете да осъществите, ще бъде осуетена поради пречки от административно ниво и от мощни външни фактори. Успех в делата си ще постигнат сключващите договори и действащите в средите на бизнеса.

ДЕВА

В процес на стабилизация

Решени сте да свършите много работа по дома си и същевременно да се разтоварите сред любимите си хора. През тези дни, когато за голяма част от Девите мощно са се разгърнали промени, разполагате с чудесния шанс да се стабилизирате в материален план. Огромна е вероятността човек от деловото обкръжение да ви направи изгодна оферта. Ако не се случи днес, през близките дни е сигурно.

loading...