Дневен хороскоп за Разпети петък, 6 aприл

Дневен хороскоп ОВЕН Трудности преди промени Денят ще ви предложи добри възможности, възползвайте се и ще подобрите финансовото си състояние. Петък ще е доста труден за Овните. Характерни...

602 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Трудности преди промени
Денят ще ви предложи добри възможности, възползвайте се и ще подобрите финансовото си състояние. Петък ще е доста труден за Овните. Характерни за този ден са ярко коварните действия отправени срещу вас. Повечето от родените в зодията няма да се срамуват да отговорят по същия начин, за да защитят придобитото и позициите си. За всички Овни се очертават лични промени.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Честността е гарант за сполука
Задачите ви днес ще са от голяма важност за по-нататъшните ви проекти. От гледна точка на възможности петък е доста добър, освен че се оказва начало на четири седмичен период. Правомерните действия ще са гаранция за сполуката ви през цитирания срок. Решите ли да се възползвате методите на измамата и коварството, несъмнено ще загазите тежко.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Успех, но внимавайте
Една среща ще ви помогне да получите подкрепата, от която се нуждаете за реализирането на ваша идея. Този ден разкрива много добри възможности на Близнаците за материална реализация и парични печалби. Мнозина от вас ще имат шанса да поемат реализацията на делова поръчка, която ще бъде последвана от още три подобни. По принцип обаче в делови план бъдете много внимателни.

Дневен хороскоп РАК
В зората на чудесен етап
Имате доста идеи, но предпочитате да се захванете с онова, което най-добре бихте свършили. Твърде сполучлив ден, със значителни характеристики във всички направления. В делово отношение ситуацията ви предоставя ярки възможности за постижения и реализация на целите. Някои ще се освободят от тежки ситуации, а други ще направят решителна крачка напред.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Материални и социални постижения
Осъзнали сте, че с добро можете да постигнете повече и с поведението си впечатлявате приятно околните. Стабилните професионални позиции гарантират деловия успех и финансовата сполука на Лъвовете, а днес те са ясна характеристика за всички активно ангажирани със задачите си. По много показатели обаче личи, че денят никак няма да ви е приятен. Възникват напрежение и сблъсъци.

Дневен хороскоп ДЕВА
Трудно извоюван успех
Вашият партньор ви създава проблеми, които ще ви тормозят през целия ден. Много напрегнат ще е този ден за Девите. Някои от зодията ще се сблъскат с непредвидени обстоятелства при осъществяването на целите си, а за други понеделик е твърде важен поради решаването на сложен въпрос, отнасящ се към бъдещето. Вероятността за загуба или сполука е изравнена.

loading...