Дневен хороскоп за събота, 10 март

Дневен хороскоп ОВЕН Владейте положението С повече старание ще свършите предвиденото за днес и ще ви остане време и за по-приятни занимания. Енергетиката влияе отрицателно върху всички. Този...

760 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Владейте положението
С повече старание ще свършите предвиденото за днес и ще ви остане време и за по-приятни занимания. Енергетиката влияе отрицателно върху всички. Този ден се оказва доста напрегнат. Характеризира се с разностранни и противоположни емоции. Ще чуете и много лъжи. Владейте се и не вземайте отношение по дискутираните въпроси, за да запазите неутрална позиция, иначе може да се окажете въвлечени са съдействие в нежелани схеми.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Ориентирайте се към промени
Ще бъдете в крак с всичко, което считате за срочно и важно. Неблагоприятната енергетиката днес влияе отрицателно върху мислите, настроението и поведението на всички. Телците следва прецизно да планират реализацията на деловите се цели, за да ги осъществят, или още сега категорично да се ориентират към промени, които ще им осигурят нов старт.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Пред изменения
Общувайки с близките си, ще преодолеете съмненията и стреса от последните дни и най-важното, ще си починете. Честните ви и открити взаимоотношения ще ви предпазят от загуби през днешния труден ден. Благоприятен ден за укрепване на позициите чрез административни инструменти. За някои въпросното събитие се свързва и с увеличаване на поетите делови ангажименти.

Дневен хороскоп РАК

Внимавайте!

В делови план нещата ви се подреждат чудесно и може да си позволите известно отпускане. Негативите на деня ще влияят върху емоциите, мислите и намеренията ви, станете по-овладяни, ограничете общуванията си и се пазете от измами. Интензивността във физически и емоционален план е твърде висока при Раците днес, а това е достатъчно, за да демонстрирате острота – или подобно поведение да си позволят, повечето от зодията.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Необходими са реформи
Интересите ви в сферата на образованието, компютърните технологии, логистиката и търговията днес ще ви донесат повече причини за лично удовлетворение. С рутинни занимания и ненамеса в делата на другите ще се предпазите от илюзии, измами и заблуди, каквито могат да се проявят през днешния ден. Засилената нервност ще е проблем и на Лъвовете днес.

loading...