Дневен хороскоп за събота, 14 април

Дневен хороскоп ОВЕН Късметът ви е силен, но внимавайте Със свои решения ще пристъпите към изпълнение на намеренията си, изключвайки всякаква намеса в делата ви, както и в...

829 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Късметът ви е силен, но внимавайте
Със свои решения ще пристъпите към изпълнение на намеренията си, изключвайки всякаква намеса в делата ви, както и в мисленето ви. Бъдете инициативни и се възползвайте от всяка появила се пред вас възможност. Кавги, много нерви и проблеми, но и успех. Така изречена, прогнозата остава неразвираема. Просто знайте: късметът ви е много силен днес.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Разминаване с цел
Ще се погрижите да приключите с поетите ангажименти, за да бъдат следващите ви дни по-спокойни. Обединете усилията си по въпросите, които ви притесняват, така по-лесно ще намерите решение и ще ги приключите в срок. Въпреки, че преобладаващата част от Телците са планирали надеждно реализацията на целите си, липсата на шанс е очевидна през този ден.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Пречки
Разграничавайки служебните взаимоотношения от личните, си запазвате свободата и авторитета. Вглеждайте се в знаци, сигнали и предзнаменования, вслушвайте се в съветите, които ви дават. За преобладаващата част от Близнаците е ясно, че събота не е особено любезна към тях, и не ги зарежда с достатъчно количество енергия.

Дневен хороскоп РАК
Силни затруднения
Занимания, в които влагате разум и сърце ще ви носят духовно и материално удовлетворение. Много нервен ден, през който Раците следва да действат много внимателно. Сега не е важно дали ще спечелите или не. Централният въпрос се свързва с необходимостта да се запазите от удар в службата, който ще е коварен, защото се очертава да бъде подкрепен от администрацията.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Стабилизирайте се
Опитайте се да обуздаете раздразнителността си днес, рискувате да си навлечете неприятности. Активни и прозорливи, ще се възползвате от възможностите си днес, най-вече в кариерата, бизнеса, семейството и личното си израстване. Липсата на стабилност е характерна за голяма част от Лъвовете днес, и въпреки, че мнозина го схващат чудесно, пак не се отказват да демонстрират агресивност, а някои дори и арогантност.

Дневен хороскоп ДЕВА
Засилено напрежение
С творчески подход ще пристъпите към работата си, намирайки добро решение по всеки възникнал въпрос. Верни на себе си, ще се вслушвате в зова на сърцето и водени от интересите си, ще се възползвате по най-добрия начин от даденостите на деня. Тази събота идва с проблеми, засягащи нерешени въпроси във взаимоотношенията с околните, партньори или съдружници.

loading...