Дневен хороскоп за събота, 16 декември

Дневен хороскоп ОВЕН Владейте се! Отговорни сте към задачите си и към всичко, с което се захващате. Този ден ще е много напрегнат, а това определение съвсем не...

1126 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Владейте се!

Отговорни сте към задачите си и към всичко, с което се захващате. Този ден ще е много напрегнат, а това определение съвсем не се отнася само за Овните. Очертават се много остри кавги, ярка нервност и злонамерени действия от страна на вашите противници или конкуренти. Доброто решение е да се владеете и да не допускате противоречия.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Действайте разумно

Не се натоварвайте да решите професионалните си проблеми днес. Събота предоставя шанс на Телците за успешна реализация на целите, но за повечето от представителите на зодията въпросната сполука ще се дължи на хитрост и измами – действия, които не след дълго ще предизвикат големи усложнения на мнозина. Съобразявайте се!

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Пазете се!

Най-после ви се отдава възможност да свършите нещо, което отдавна отлагате. Условията за реализация на вашите планове не са от най-добрите, но това няма да попречи да достигнете до радващи постижения. Проявете по-голяма предпазливост към колегите си! Някои от тях действат изключително коварно и ще се опитат да ви „подлеят вода”. Внимавайте!

Дневен хороскоп РАК
Добри възможности

Всичко, което вършите днес ще е с бързината, която околните очакват от вас. Раците разполагат с много добри възможности за реализация в материалната сфера, но и при вас условията може да се усложнят и променят под въздействието на външни фактори. Надеждна преграда срещу такава намеса ще е партньорството. През близките дни предстои начало на промени.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Овладейте напрежението

По-често днес се допитвайте до собственото си усещане за нещата и няма да сбъркате. За голяма част от Лъвовете повишеното напрежение от вторник продължава да е факт и днес, а в някои случаи може да се засили и да предизвика кавги. Последните ще повлияят доста отрицателно на някои и не би било чудно ако провалят реализацията на планираните им цели.

Дневен хороскоп ДЕВА
Ползотворни и успешни

Възползвайте се от информацията, с която разполагате, за да подобрите онези направления от бита си, за които тя е предназначена. Събота е от твърде успешните дни за реализация в службата и бизнеса. Финансовата сполука и материалните придобивки са сигурни за активно действащите по задачите си.

loading...