Дневен хороскоп за събота, 16 юни

Дневен хороскоп ОВЕН Преодоляване на трудности Забавянето на конкретна задача, което се получи не по ваша вина ще бъде компенсирано от когото трябва. Общото влияние в социален план...

707 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Преодоляване на трудности
Забавянето на конкретна задача, което се получи не по ваша вина ще бъде компенсирано от когото трябва. Общото влияние в социален план не е благоприятно, но този неудобен недостатък ще бъде напълно компенсиран от мощния късмет, с който разполагате. В тази връзка може да се говори за подкрепа от високостояща личности за последвалия значителен успех в осъществяване на целите.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Осъществени намерения
Целенасочено и без излишни емоции ще работите по задачите си, без да храните напразни очаквания. Засилената нервност на Телците днес е плод на проблемите, с които напоследък мнозина се сблъскват, както и на допускането, че неуспехът може да ги посети и днес. Ако действително мислите така – грешите. Събота ще ви зарадва с пълна реализация на целите чрез нечия подкрепа.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Успех
Времето и силите ви ще стигнат за всичко, което планирате днес, за което ще помага и пъргавата ви мисъл. Повишената нервност е характерна днес и за Близнаците, но в интерес на истината при вас тя почти винаги е такава. Тази вътрешна настройка няма нищо общо с плодотворното развитие на събитията през деня. Ще има някои напрегнати моменти, но в сравнение с успеха ви те бледнеят.

Дневен хороскоп РАК
Затруднения
Мобилизирайте волята и енергията си за изпълнение на всичко, което определяте като важно днес. Коварство и злодеяния от страна на околните в службата или в деловите среди ще причинят затруднения за Раците, а успехът в опитите ви за отстраняването им не е сигурен. Съюзът с някого за реализация на целите е крачка в правилната посока, но и тук ще възникнат трудности и разногласия.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Владейте се
Не пренебрегвайте деловия си усет. Днес можете да му се доверите напълно. Събота е надеждна и предоставя добри условия за материална реализация в службата или в бизнеса, но предупреждава да действате толерантно. В противен случай вероятността за разминаване с очакванията е значителна. По принцип днес агресивността е нежелана, защото е вредителна.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успешен, но нервен ден
Бъдете такива, каквито сте. Инициативни и с неспокоен дух. Успехът е с вас в събота, но едва ли преобладаващото мнозинство от Девите ще останат доволни от развитието на деня, който ще е много нервен и ще ги сблъска с коварни човеци. Добрите постижения не биха могли да се отрекат, но ще ги постигнете в условията на силни нерви.

loading...


Коментари