Дневен хороскоп за събота, 17 февруари

Овен Мислете за бъдещето. Именно то заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в...

995 0

Овен
Мислете за бъдещето. Именно то заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате в събота, се опитайте да направите безупречно. Неделя се оказва много уморителена и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Телец

Събота ще бъде един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера: съсредоточени сте върху запазването на вече съществуващи връзки, което позволява да подобрите контактите си с близък човек. Избягвайте дългосрочните инвестиции – интуицията може да Ви подведе.

Близнаци

В събота ще Ви стане тъжно без особена причина. В живота Ви приключва един много хубав и много важен период, което е нормално. Важното е, тъгата Ви да не сублимира под формата на яд към останалите (като цяло) и към Вашия любим човек. Неделята ще бъде малко по-спокойна и ще се зарадвате на малките неща, които ви поднасят любимите хора. Запазете оптимизма си за цялата седмица.

Рак

В събота ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте – сламката едва ли е най- надеждната опора и защита. Неделя е ден, в който трябва да си починете душевно и да се отърсите от емоционалните товари. Поглезете се с излизане, масаж или нова покупка.

Лъв

Май на Вашия любим човек в събота ще се наложи, всяка своя дума да потвърждава с дела, ако наистина иска да му повярвате. Впрочем, за времето на Вашите срещи вече има някакъв определен кредит на доверие, и затова звездите Ви препоръчват, да преминете на някаква облекчена версия. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Неделя ще се зарадвате на изненада, която чакате от дълго време. Оставете щастието си неподправено и не си мислете, че прекалено хубаво не е на хубаво. Във вашия случай НЕ е така!

Дева

От Вашето обкръжение никой не може да бъде наречен по-отговорен от Вас. За каквото и да става дума, Вие лесно и непринудено се справяте със задачите. Дарявате хората с добро настроение и правите живота им по-добър, което на свой ред много Ви помага. Събота ще бъдете лични косултанти на близък приятел, който ще се допита до Вас за изключително важен въпрос. Бъдете обективни. Неделя ви късметлийски ден и трябва да използвате късмета си, за да припечелите някой и друг лев. Как? По вашият любим начин!

Везни

loading...