Дневен хороскоп за събота, 18 август

ОВЕН Избягвайте сблъсъците Добре ще е, ако не се заемате с твърде много неща наведнъж. Много активни за осъществяване на целите си, Овните разполагат със значителни възможности за...

435 0

ОВЕН
Избягвайте сблъсъците
Добре ще е, ако не се заемате с твърде много неща наведнъж. Много активни за осъществяване на целите си, Овните разполагат със значителни възможности за успех, но същевременно и с мощни и влиятелни врагове, които може да се окажат непреодолими. Внимавайте и се пазете! Достигнете ли до директен сблъсък, до сполука едва ли ще достигнете.

ТЕЛЕЦ
Проявете съобразителност
Днес действайте спокойно и оставете всяко нещо да идва с времето си. Тежък ден, характерен с явни пречки за реализацията на целите ви, които за мнозина от Телците ще се окажат непреодолими. Днес шансът ви е слаб. Съобразявайте с обкръжението и действащите обстоятелства, и не предприемайте атаки, за да не се окажете изправени пред проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Предимството ви е в честността
Следвайте програмата си за деня и не се разсейвайте със странични занимания. Събота е носител на приличен шанс за реализация, и е надежден за осъществяване на целите, но няма да разкрие тези градивни възможности на онези Близнаци, които ще предпочетат хитростта и измамите във взаимоотношенията си с околните. Важна е също да сдържате гнева си.

РАК
Чудесно постижение
Днес бъдете особено внимателни на работното си място, не допускайте пропуски в работата си и се старайте да показвате уважение към колегите. Т Събота ще е плодотворна, защото ви носи силен късмет, но негативните звезди влияния характерни за предните знаци, не ви заобикалят просто е необходимо да сте по-внимателни и предпазливи при реализиране на целите си.

ЛЪВ
Подобрете взаимоотношенията си
Работната седмица ви е поизтощила и вероятно копнеете за спокоен отдих. Събота подчертава, че часовете до края на седмицата ще са сложни, но е сигурно, че не ви лишават от успешна реализация на материални цели и лични стремежи. Тъй като денят бележи началото на едномесечен период ще е добре още днес да оптимизирате взаимоотношенията си с околните.

ДЕВА
Силна активност
Отдадени на служебната си работа, повечето от вас ще продължат и днес да се занимавате с текущите си задачи. Най-точното определение за събота е – активен ден с много високо ниво на действие. Сполуката през този ден е на ваша страна, а взаимоотношенията ви с хора от деловите среди ще са много важни и явно ще реализирате важен успех с онези, с които вече се превръщате в съюзници.

loading...