Дневен хороскоп за събота, 2 декември

Дневен хороскоп ОВЕН Наблегнете на честността Навлизате в период на повишена активност и това ви подтиква да вземате самостоятелни решения. Успешен ден, през който честността с хората от...

881 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Наблегнете на честността

Навлизате в период на повишена активност и това ви подтиква да вземате самостоятелни решения. Успешен ден, през който честността с хората от деловите среди е особено важна за вас. Огромна е вероятността да възникнат съмнения или недостатъчна яснота у някой относно почтеността ви, а оттук да последват неприятни ситуации, които освен, че носят загуби ще накърняват престижа.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Здравословна нестабилност
За съжаление около себе си имате хора, които не са добронамерени към вас и ще се опитат да ви създадат трудности. Въпреки че Телците ще имат шанса да се освободят от проблеми или от нечие нежелано присъствие, събота не може да се определи като благоприятна, защото подчертава, че преобладаващия процент от представителите на знака ще бъдат атакувани здравословно.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Проявете активност и настойчивост
Сега сте особено ентусиазирани да успеете и при всичките усилия, които полагате, резултатите ще са отлични. Темата, активност в сферите на вашите задължения, е особено актуална сега, защото ще ви предостави възможност да направите необходимите корекции в жизнено важни за вас сектори. Почтеността, като стил на действие, също е ползотворен помощник, а прибавите ли и настойчивост – успявате.

Дневен хороскоп РАК
Не влизайте в разправии
Имате възможност да се посветите на любимите си занимания днес, без да се съобразявате с претенциите на околните. Вие разполагате с много добри възможности за успешна реализация на делови и материални цели, но не е без значение фактът, че и количеството на враговете ви никак не е малко. Избягвайте противоречията! Възникнат ли такива, успехът е съмнителен.Ще ви попречи човек притежаващ власт.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Много внимавайте
Полагате доста усилия, за да върви работата ви в планираната от вас посока. Остри противоречия с хора от деловите среди в службата или бизнеса ще съзададат доста неприятности на Лъвовете днес. В основата на проблемите са залегнали лъжи, които са взривоопасни за ситуацията, и ще извадят от равновесие мнозина от родените в знака. Внимавайте и се пазете!

Дневен хороскоп ДЕВА
Укрепете позициите си
Запознанство или делова среща ще направят деня ви запомнящ се. Успехът и напрежението са основни характеристики в събота за Девите. Сполуката обхваща контактите с близки хора, преговорите, които явно ще се превърнат в споразумения, и деловите пътувания. Налага се са укрепите обществените си позиции, или взаимоотношенията с партньори.

loading...