Дневен хороскоп за събота, 21 април

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ Много напрегнат ден Ще са ви необходими немалко усилия, за да се справите с намеренията, които имате. Ситуацията при вас не е по-различна от валидната...

735 0

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Много напрегнат ден
Ще са ви необходими немалко усилия, за да се справите с намеренията, които имате. Ситуацията при вас не е по-различна от валидната за Овните. Видимото различие е във факта, че мнозина от зодията ще се опитат да уравновесят обстоятелствата, но едва ли ще се получи. Ако промяната за предния знак е необходима, за вас тя е спешно и крайно належащо условие.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Действайте усилено
Имате известни ангажименти днес, които предпочитате да свършите вместо да оставяте за следващата седмица. Представителите на Близнаци трябва да действат с огромни усилия и много честно, за да преодолеят твърде лошите звездни влияния. Самостоятелно едва ли ще успеете, но ако ви подкрепи човек с възможности, шансът ви за успех ще се увеличи многократно и може да се укрепите.

Дневен хороскоп РАК
Проблеми
Фактът, че няма налице резултати от работата ви не трябва да ви разстройва и обезсърчава. Днес представителите на Рак ще се сблъскат с по-изразителни затруднения по отношение на финансовите си намерения. В много случаи става въпрос за невъзможността да получите заработена парична сума поради липса на финанси. Пазете се от противоречия в обществените среди.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Много нерви и силен късмет
Ще работите по делата си, като няма да липсват и изненади. Този ден носи изразителен късмет на Лъвовете, но и много високо нервно напрежение, което в повечето случаи е причинено от удар върху вас, нанесен от високостояща личност. Ако сега сте се насочили към реализацията на интересуваща ви лична или делова цел – ще я завоювате!

Дневен хороскоп ДЕВА
Осъществяват се промени
Предстоят ви нови и интересни срещи. Вече трети ден представителите на Дева се намират в цикъл на промени, които ще са положителни, а за някои е възможно още сега да се осъществят, което е сигурно до няколко дни и за оставалите от знака. При трета част от вас ще се осъществят в предстоящите четири седмици.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Промени в партньорството
Имате известни колебания относно работата си днес и това рискува да ви откаже от част от намеренията ви. В условията на засилено напрежение, пречки и неудобства, Везните ще реализират онова, което представлява цел за тях през този ден. Промените, за които стана дума в предишните зодии, са най-ярко изразени при вас. Мнозина от знака окончателно ще се разделят с досегашен партньор.

loading...


Коментари