Дневен хороскоп за събота, 21 октомври

Дневен хороскоп за събота ОВЕН Делови и личен успех Заемате се с много дела наведнъж днес, затова не се учудвайте, ако в края на деня не сте доволни...

1097 0

Дневен хороскоп за събота ОВЕН
Делови и личен успех
Заемате се с много дела наведнъж днес, затова не се учудвайте, ако в края на деня не сте доволни от себе си. Бързи решения и действия, контакти, продиктувани от обстоятелствата и осъществени до завършваща фаза. Успехът в избраното делово направление е сигурен. Характерни са стабилитетът, успехът в преговорите и във финансовите среди, а за някои се очертава плодотворно пътуване.

Дневен хороскоп за събота ТЕЛЕЦ
Голямо напрежение
Имате интересни планове и са ви нужни минимални средства за да ги осъществите. Напрегнат ден, характерен с нестабилност, съмнения и лоши мисли относно бъдещето. При тези обстоятелства не бива да действате под напора на импулсите. Обмисляйте предварително как ще решите един или друг въпрос, не прибързвайте и не пренебрегвайте съветите на околните.

Дневен хороскоп за събота БЛИЗНАЦИ
Ползотворни контакти
С усет за нещата, ще съчетавате полезното с приятното, срещайки се с повече хора днес. Събота е доста хубава за Близнаците от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Във служебните дела и в отношенията с бизнес партньори възникват ядове за някои от зодията. Не са нищо повече от всекидневното напрежение. Ярко ползотворни са обществените контакти.

Дневен хороскоп за събота РАК
Не пропускайте шанса си
Имате ясни цели, които ви водят напред. Утрото е показателно в това отношение. Много добър ден за материални постижения. Реализацията си следва да осъществите чрез енергични действия. Събота ще ви зарадва с хубава делова новина. В тази връзка ще ви се наложи да предприемете бързи реформи. Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата.

Дневен хороскоп за събота ЛЪВ
Преодолейте инертността
Разумно и търпеливо ще работите, избягвайки недоразуменията и насочвайки събитията в своя полза. Вътрешно неудовлетворени, Лъвовете изпитват неувереност и нестабилност, което доста ги потиска, тъй като подобни усещания не са свойствени на природата им. Затова сте постоянно раздразнени, макар и в пасивна форма. Затруднявате се когато се налага бързо да вземате решения.

Дневен хороскоп за събота ДЕВА
Внимавайте – грешите!
Почти всичко, с което се заемете днес ви се отдава с лекота, а вие влагате и достатъчно от себе си, за да сте доволни от постигнатото. Девите може да се окажат доста разочаровани през този ден поради изумителни грешки и пропуски в деловата сфера. Днес, а и през следващите четири седмици действате с увеличено внимание, за да се предпазите от неочаквани изненади и резки завои и несгоди в практически план.

loading...