Дневен хороскоп за събота, 22 септември

ОВЕН Пред ново начало Ще трябва да положите доста усилия днес, за да постигнете резултатите, към които се стремите. През този ден Слънцето ще напусне Съзвездие Дева и...

656 0

ОВЕН
Пред ново начало
Ще трябва да положите доста усилия днес, за да постигнете резултатите, към които се стремите. През този ден Слънцето ще напусне Съзвездие Дева и от утре ще се настани във Везни, откъдето по аналогията на рефлекса ще действа мощно върху Овните, оформяйки началото на трансформации.

В тази връзка днес може да се почувствате физически неразположени.
ТЕЛЕЦ
Потиснати
В общуването си с другите бъдете ясни и открито заявявайте намеренията си. Липсата на необходима подкрепа, чрез която ще си осигурите постигането на желана цел е причината за лошото настроение на мнозина от зодията. Въпросната ситуация не може да се приеме като проблем, защото не след дълго положението ще се промени във ваша полза и ще имате успех.

БЛИЗНАЦИ
Успех по лични въпроси
Възможно е днес да имате трудности на работното си място, с които трябва да се справите. Денят ще е благоприятен за реализация на лични цели. Онези от Близнаците, които ще насочат вниманието си към делови задачи, трябва да са доста упорити за сполуката си, защото ще трябва да преодоляват пречки. Трудно осъществими или неприятни ще са контактите в близкото обкръжение.
РАК
Успешни контакти
Днес сте в стихията си. Пленявате околните със слънчево настроение и духовити забележки, контактни сте и привличате вниманието дори на непознати хора. Неудобен ден, подчертаващ психическо напрежение у голяма част от Раците. В едни случаи причините са съвсем лични, а други са недоволни поради забавеното придвижване на въпроси от делово естество.
ЛЪВ
Неприятен ден
По-лесно ще ви бъде да осъществите намеренията си днес, ако хармонизирате действията си с хората около вас. За Лъвовете събота определено ще е неприятна поради неудобства, а за някои и проблеми, от лично естество. Успехи ще постигнат онези от зодията, които ще имат физическата възможност да се ориентират към интересуващи ги лични или делови цели.

loading...