Дневен хороскоп за събота, 23 септември-РИБИ Добър късмет, но и много нерви,…

Дневен хороскоп ОВЕН Напрегнат ден Поради изразителна борба за материално надмощие в професионалните среди и бизнеса, която ще се води от мнозина почти без правила, събота ще бъде...

786 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Напрегнат ден
Поради изразителна борба за материално надмощие в професионалните среди и бизнеса, която ще се води от мнозина почти без правила, събота ще бъде доста напрегвата за Овните.

Необходимо е да повишите наблюдателността си, и да сте много предпазливи, защото възникват много подлости.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Добър, действен късмет
В основата на вашият късмет през този ден е заложен късметът, които ще „свърши работата си” докрай, предоставяйки ви доста добри възможности за делови успехи и удовлетворителни парични печалби. Денят е надежден и за освобождаване от зависимости, както и за решаване на проблеми.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Повишете вниманието
Вашите проблеми през този ден се отнасят към невъзможността да реализирате планираните си цели, независимо от факта,че някои Близнаци са го сторили перфектно. Сега най-важното е да обърнете повече внимание върху защитата си, и да се пазите от неочаквани удари, и от нервността си.
Дневен хороскоп РАК
Владейте нервността
Този ден ще е труден за Раците, но ако преодолеете заобикалящия ви негативизъм и действате последователно, имате шанса да постигнете успех. Избягвайте ситуациите, които създават условия за кавги, и владейте нервното си напрежение. Деловите преговори ще преминат успешно.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Напрегнати взаимоотношения
Денят, макар и напрегнат, ще е успешен за Лъвовете. В службата, респективно в сферите от бизнеса, не бива да влизате в конфликти, за да не попаднете под ударите на вашите противници. Пазете се от коварството на онези от заобикалящите ви, които постоянно разпространяват клевети и лъжи за вас.

Дневен хороскоп ДЕВА
Кавги пречат за успеха ви
Дневната ситуация за Девите никак не се различава от обстоятелствата характерни за предния знак. Шансът ви за успех съвсем не е слаб, но във взаимоотношенията с околните настъпва острота, която в много случаи ще има по-сериозен ефект, и не се ли ограничи своевременно, ще прерасне в кавги.

loading...