Дневен хороскоп за събота, 24 март

Овен, тази събота ще ви предостави много възможности за самоизразяване. Недейте да скромничите, но и не се изхвърляйте. Сега е важно да сте максимално естествени. Телец Ако сега...

821 0

Овен, тази събота ще ви предостави много възможности за самоизразяване. Недейте да скромничите, но и не се изхвърляйте. Сега е важно да сте максимално естествени.

Телец

Ако сега не направите първите крачки към мечтата си – рискувате то да остане само една мечта. Животът обича смелите. Какъвто и да е резултата ще сте били верни на желанията си.

Близнаци

Тази събота ще нанесе своите корекции в плановете ви. Няма да има какво да направите. Намерете положителното в цялата ситуация – със сигурност ще има и такъв момент.

Рак

Денят ще ви донесе много подаръци. Някои дори ще са късметлии да получат материални и нематериални. Със сигурност сте късметлии и не забравяйте да направите добро, за да се отблагодарите на съдбата.

Лъв

Ако днес трябва да направите избор, направете всичко възможно, за да отложите това. Не допускайте да бъдете притиснати до стената. Сега е момент за изчакване, не за действие. Дева Тази събота не обещавайте нищо. Нито на себе си, нито на някой друг. Ще сте изпълнени с най-добри намерения, но способностите ви няма да ви позволят да се справите с това, което искате.

Везни

Денят ще ви донесе разнообразие, което дори на вас ще ви е трудно да понесете. Ако информацията ви дойде прекалено много, опитайте се просто да се „изключите“ и да останете само в ролята на наблюдател.

loading...