Дневен хороскоп за събота, 25 август

ОВЕН Овладейте ситуацията Внимателно обмисляйте детайлите в работата си. Този ден седмица се оказва неприятен за родените в зодията, защото носи противоречия с ваши противници, които най-често засягат...

534 0

ОВЕН
Овладейте ситуацията
Внимателно обмисляйте детайлите в работата си. Този ден седмица се оказва неприятен за родените в зодията, защото носи противоречия с ваши противници, които най-често засягат финанси. Ще последват скандали, избухването на които не бихте могли да предотвратите, но разрастването им е задължително да ограничите.

ТЕЛЕЦ

Проблемен ден
Подхождате към работата си с необходимото търпение и доза здрав разум. Остри кавги с околните, силен успех в личен и делови план за някои, докато други Телци ясно схващат нестабилността на позициите си, и въпреки това не предприемат необходимите оздравителни мерки, което е много лошо защото ги изправя пред неразрешими и съсипващи проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Високо напрежение
Сложете ред в делата си, завършете започнатото и след това мислете за нови начинания. Сполучлив, но същевременно и много напрегнат ден, изпълнен с много остри противоречия, които може да ви навредят. Ефектът им ще е краткотраен, но резонансът ще е мощен и разрушителен. В момента дребни но важни дела са неосъществими, защото липсата на стабилност е видима.

РАК
Бъдете решителност
Дори и да се почувствате по-натоварени, не го превръщайте в драма. Добрите условия за успешна реализация на вашите цели са реален факт, а постигнатото ще зависи единствено от настойчивостта, с която ще действате. Събота е особено благоприятна за сполучлива изява в бизнеса. Ангажирате ли се решително, следват удовлетворителни резултати.

ЛЪВ
Затруднения
Стараете се да не привличате вниманието на конкурентите си, но не ви се отдава. Мъчителен ден, ясно подчертаващ силното напрежението, на което ще бъде подложена преобладаващата част от Лъвовете. За събота следва да се говори като за ден с двойно значение. Предоставя шанс за постижения, но в условията на ярко противоборство, конфликти и тежки удари.

ДЕВА
Материален успех
Днешният ден ще премине предимно под знака на чувствата. За Девите е характерен материалният успех днес, но и вашата събота няма да е спокойна като цяло. За някои настроението по начало е понижено, и се дължи на домашни проблеми, а при други последните са здравословни. В бизнеса се разкриват прилични възможности за преговори.

loading...


Коментари