Дневен хороскоп за събота, 28 април

Дневен хороскоп ОВЕН Ще ви атакуват с лъжи Ново възникнала идея ще направи целите ви по-близки. Благоприятен ден, през който е добре да сте в приповдигнато настроение, да...

1464 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Ще ви атакуват с лъжи
Ново възникнала идея ще направи целите ви по-близки. Благоприятен ден, през който е добре да сте в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите си, да имате добри мисли и намерения. Събота ясно подчертава, че позициите ви са стабилни и действията ви са успешни, но днес този факт едва ли ще е достатъчен, за да респектира човек – най-вероятно от личните среди, който ще ви наговори куп лъжи, за да ви заблуди, че е на ваша страна.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Частичен успех
Бързо ще се адаптирате към събитията и с лекота ще се включите към деловите си ангажименти. Финансови, професионални и служебни ангажименти през днешния ден ще подобрят очакванията и настроението ви. Днес Телците ще достигнат до добри решения по някои от интересуващите ги въпроси. Става въпрос за такива, които може да се определят като по-второстепенни.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Проявете настоятелност
Днес бъдете добронамерени към по-нисше стоящи от вас, не знаете кога ще имате нужда от услугите им. Споделете грижите си с онези, които могат да помогнат за разрешаването им. Непоследователно и неравномерно развитие на делата е характерно за днес. Не ви липсват умения да подходите стратегически към осъществяването на целите си, но условията за успех са силно ограничени от странични неблагоприятни фактори.

Дневен хороскоп РАК
Проявете търпение
Работили сте, за да имате сега имате избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа. Работете върху неотложните си дела и онези, от които очаквате бързи реализации. Значимата цел, към която са се насочили Раците е осъществима, но днес това няма да се случи. Някой спира реализацията ви,а за момента вашата печеливша позиция е да се правите, че нищо не забелязвате. Трябва отмине малко време.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Успех в професионалните задачи
Съмненията не са добър съветник, рискувате да останете за дълго изолирани. Развитията през днешния ден ще подхранват смелите ви очаквания, но реализацията им изисква работа. Този ден ще е успешен за бизнеса и професионалната ви заетост, но по отношение реализацията на допълнителни намерения свързани с финансови печалби, или с борба за надмощие в дадена материална сфера, вероятността за успех и крайно ограничена, освен, че са възможни и загуби.

Дневен хороскоп ДЕВА
Проявете настойчивост
В добро настроение сте или предстои да станете, предвид днешните развития. Праволинейни и добронамерени, ще улесните изпълнението на програмата си днес. Необходимостта от настойчивост при осъществяване на деловите цели е крещяща за Девите, защото от днес започва твърде благоприятен период за реализиране по нов начин или за започване на работа на ново място. В обществените среди действайте вниманелно. Опасност от конфликти.

loading...