Дневен хороскоп за събота, 29 септември

Дневен хороскоп ОВЕН По-добри възможности Покажете силата на духа си и простете на човека, който ви създаде немалко притеснения през последните дни. Днес интуицията на Овните е изострена...

932 0

Дневен хороскоп ОВЕН
По-добри възможности
Покажете силата на духа си и простете на човека, който ви създаде немалко притеснения през последните дни. Днес интуицията на Овните е изострена и долавят точно настроенията и предразположенията на околните, а това е добър помощник за правилна ориентация в обстоятелствата. Ще постигнете успехи по целите си, но бъдете предвидливи и се пазете от коварните удари на онези, които минават за приятели.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Силен успех
Добра среща с приятен човек. Най-вероятно ще го откриете извън сферата на професионалните си ангажименти. Телците ще реализират деловите си цели си успешно през този ден и ще бъдат много доволни от постигнатото. Късметът ви е изключително силен и е сигурно, че с каквото и да се заемете, ще постигнете превъзходни резултати. Ще действате усърдно и за осъществяването личните си стремежи.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Завиден успех
Застинали чувства отново ще събудят интереса ви към човек, който дълго време е вълнувал мислите ви. От гледна точка на успех в бизнеса и материалните сфери, събота е превъзходна за Близнаците. Има известна напрежение поради липса на разбирателство с няого, и вероятността за конфликт е много голяма, но и при наличието му сполуката за реализацията ви е извън всякакво съмнение.

Дневен хороскоп РАК
Печалби и успехи
Очаква ви един разнообразен ден. Предпочитате да се занимавате с полезни неща, като включвате и хората около вас. Много добър ден за печалби и реализация на делови цели, включително и за провеждане на преговори или за постигане на споразумения относно бъдеща съдружне работа в дадено направление. Очертават се и конфликтни ситуации, които са лесно преодолими ако сте по-сдържани.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Напрежение, но и успех
Лъвовете днес се радват на добро настроение и признание на това, което правят от страна на околните. Макар и по-напрегната, съботата не лишава Лъвовете от сполука при осъществяването на лични и делови цели. За да премине денят ви по-спокойно, е необходимо да се владеете и да не влизате в конфликти. Личи, че устремът ви за реализиране на целите е стратегически. Просто го поддържайте.

Дневен хороскоп ДЕВА
Много нерви и успех
Приятен и спокоен ден ви очаква днес, без допълнително напрежение. Събота ще е успешна за Девите, но денят е много напрегнат. Въпреки доброто желание на мнозина от знака за разбирателство и толерантност, възниква силно напрежение във взаимоотношенията, което ще прерасне в остър конфликт. Ще бъдете принудени да дадете урок на противника си.

loading...