Дневен хороскоп за събота, 3 март

Дневен хороскоп ОВЕН Действайте правомерно Ще споделите грижите по дома с близките си и така работата ще се свърши по-бързо, освен това ще срещнете разбиране и съпричастност. Голяма...

469 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Действайте правомерно
Ще споделите грижите по дома с близките си и така работата ще се свърши по-бързо, освен това ще срещнете разбиране и съпричастност. Голяма част от Овните ще действат против интересите си ако предпочетат да утаят истината по дадена тема и си послужат с лъжа. Получи ли се така, усилията ви за реализация на целите ще са напразни, а не е изключено вашите противници да ви навредят допълнително като ви блокират.
Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Затруднения
На работното място разпределете служебните задачи между вас и колегите и не се задълбочавайте върху несъвършенствата на другите. Събота носи затруднения за реализацията на вашите цели, и ще предизвика доста кавги във връзка с финанси. Проблематични ще са взаимоотношенията с човек от вашето близко обкръжение. Изрекъл е тежки квалификации по ваш адрес. Твърде вероятно е да прекъснете отношенията си.
Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Реализиране на цели
Доста заети са представителите на знака днес, но въпреки това този ден преминава в добро настроение. Доста сполучлива, събота гарантира на Близнаците пълноценна реализация на цели, и видим напредък за осъществяването на проекти, които настойчиво преследвате. Някои представители на зодията ненужно влизат в конфронтации с околните и може да си създадат проблеми.
Дневен хороскоп РАК
Внимавайте!
Приятелското и дружелюбно отношение на околните ще направи денят ви много приятен. Събота зарежда Раците с хитрост и събужда агресия у повечето от родените в знака. Не сее поддавайте на тези коварни влияния и не действайте първосигнално. Прескочите ли границата на отзивчивостта и добронамереността, ще последват сблъсъци и неотразими противникови удари.
Дневен хороскоп ЛЪВ
Успешно разгръщане
Денят е наситен с вълнуващи изживявания. Като израз на внимание ще ви зарадват с подарък или с нещо по-специално. Тонът на звездното слово за събота е оптимистичен и ясно подчертава, че шансът ви за успех е доста силен. Пазете се от измами! Редно е и самите вие да не действайте чрез такива. Сполука и реализация на целите си ще постигнете в условията на честна партньорска обвързаност.
Дневен хороскоп ДЕВА
Действайте стратегически
Мъдри и прагматични, ще предпочетете близостта на онези, които обичате и по-малко ще се вълнувате от света. Събота ще тласне голяма част от Девите към хитрост и неправомерни действия в материалните среди. Последните често означават лоши хитри удари нанесени на противника, които със сигурност щее ви докарат бъдещи проблеми. Легалният ви успех е заложен в стратегическия подход.
Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Ярко напрегнат ден
В добро психическо и физическо здраве ще работите за професионалните си изяви. Труден и нервен ден, характерен с делови проблеми и нарастваща нестабилност в обществените среди и деловите сфери. Във ваш интерес ще е да сте достатъчно дистанциран,(поне за момента от тях), защото борбата за надмощие е изключително остра, и се води без никакви правила.
Дневен хороскоп СКОРПИОН
Неудобства и лъжи
Любовно увлечение ще ви зареди с нови сили и ще направи деня ви интересен. И вашата събота носи неудобства от делови тип, неспазени обещания и опити за материални измами, но не може да се отрече, че сте достатъчно предпазливи и силно наблюдателни. Денят е лош за водене на преговори или за сключване на сделки. Внимавайте! Застрашени сте от измама.
Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Нерви и противоречия
С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Позициите на Стрелците са стабилни и безпроблемно ще реализират целите си ако не се поддадат на изкусителната мисъл да хитруват при реализиране на целите си. Противоречията с колегите или с партньорите в бизнеса ще предоставят шанс на противниците ви за реализиране на печалби.
Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Силна нервност
Енергични и амбициозни сте днес, и ако насочите усилията си в конкретна насока ще постигнете всичко, което пожелаете. Събота е тежка по две причини – сблъсък с делови противници, и ярка нервност. Шансът ви за реализация на целите е много силен,, а успеете да овладеете нервното си напрежение, вероятността за сполука многократно нараства. Не водете преговори и не сключвайте споразумения.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Допускате грешки
Прекарвате този ден в непрекъснато движение и срещи с различни хора. Понеделник е малко по-добър от предните три дни, но на практика това „по-добър” не означава почти нищо ако не насочите усилията си към отстраняването на проблемите и стабилизирането на позициите ви – лични, професионални и обществении. Много важно е да отстраните грешките.

Дневен хороскоп РИБИ
Разчитайте на късмета
Вслушайте се в сърцето си, правете това, което би ви носило удоволствие и настроение. И вашето напрежение никак не е малко. Важно е да овладеете нервността си, да не се раздвоявате. Не се поддавате на идеи, тласкащи ви към хитри действия и измами, защото несъмнено ще си навредите. Спокойно може да се облегнете на късмета, който днес работи усърдно за вас.

loading...