Дневен хороскоп за събота, 30 септември

Дневен хороскоп ОВЕН  Скрита агресия Нервността и тлеещата агресивност са колоритният оттенък на Овните в дневната им характеристика през този ден. Не е препоръчително да демонстрирате настроението си пред...

806 0

Дневен хороскоп ОВЕН 
Скрита агресия
Нервността и тлеещата агресивност са колоритният оттенък на Овните в дневната им характеристика през този ден. Не е препоръчително да демонстрирате настроението си пред околните, защото ще внесете негативизъм в мисленето им, а последният може да потисне настроението на всички.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Честността е залог за траен успех
Мнозина от Телците предварително са решили, че през този ден трябва да осъществят целите си или онези свои намерения за дадена реализация, които са пропуснали през отминалите делници. Ще ги осъществите. Част от родените по правило ще действат чрез лъжи и измама.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Силно печеливш шанс
През този ден много от Близнаците са заложили на деловата си реализация и ще употребят много усилия за да осъществят намеренията си. Събота безспорно е успешна и печеливша. Към основното определение за деня се прибавят полезните контакти и разговори – за някои особено полезни, защото ще получат ценен съвет.

Дневен хороскоп РАК
Нов шанс
Събота предлага чудесни възможности за реализация и на Раците. Някои от зодията са готови да се насочат към нов сектор от деловата сфера за изява. По този въпрос определено може да се каже, че ще завоювате желания успех в съответната сфера, но само ако ясно докажете, че конкурентните ви качества са изразителни.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Успех
През този ден представителите на Лъв ще постигнат успех в делата си поради честността си в отношението към околните и правилните си предварителни преценки. Някои от Лъвовете ще са доста решителни в практическата си изява за да докажат предимствата си. Денят ще е успешен за всички.

Дневен хороскоп ДЕВА
Твърде засилено напрежение
Значителен процент от представителите на Дева са напрегнати и нервни . Състояние, което в момента е плод на интензивни душевни натоварвания. След известно време ситуацията ще се промени към добро и ще поемете уверено напред, освен че ще намерите начини за разрешаване на проблемите.

loading...