Дневен хороскоп за събота, 4 август

Дневен хороскоп ОВЕН Много напрегнат ден Щадете нервите и здравето си. Добре ще ви се отрази почивката, но и ако приключите със срочните си задачи. Въпреки, че събота...

311 0

Дневен хороскоп ОВЕН

Много напрегнат ден
Щадете нервите и здравето си.

Добре ще ви се отрази почивката, но и ако приключите със срочните си задачи. Въпреки, че събота се характеризира с материален успех, денят не би могъл да се определи като хубав и благоприятен, защото носи конфликти, сблъсък с врагове, удари от противници, и силни пречки за осъществяване на целите, чиито автори най-често са влиятелни администратори.
Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Владейте емоциите
Не пречете на отношенията ви с определени хора да се развиват както и до сега добре, потиснете раздразнението си, ако има такова и гледайте оптимистично напред. Проблемите на повечето от Телците в събота се свързват с материалните придобивки. Става дума за яростни противоречия, които ще прераснат в бурни кавги.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Неудобства
За някои от представителите на знака денят ще бъде по-натоварен и по-дълъг от обикновено. Съдбовното влияние през този ден никак не е лошо за Близнаците от гледна точка на възможности за реализация на делови цели. Неприятният факт за деня се свързва с взаимоотношенията в обществените и деловите среди, в които липсва откритост, и няма да са достатъчно надеждни.

Дневен хороскоп РАК

Бъдете максимално внимателни
Промени на работното място може да доведат до увеличаване на заплатата ви. Доста труден и напрегнат ден, ясно подчертаващ, че ще имате проблеми с делови партньори или съдружници. Не си служете с лъжи и измама! Случи ли се подобно нещо, конфликтът е сигурен, а последствията наистина ще са лоши. Много лошо е да изправите партньорите пред свършен факт.

Дневен хороскоп ЛЪВ

Не влизайте в конфликти
Ползвате се с доверието на важен за бизнеса ви човек, който ще съдейства за благоприятно развитие на ваш проблем в кариера. Представителите на знака разполагат с добър шанс за реализация на материални и финансови цели, но тази възможно бързо и лесно ще се „изпари” ако поддържате гнева и агресивното си настроение.

loading...