Дневен хороскоп за събота, 5 май

Дневен хороскоп ОВЕН Начало на стабилитет Предприемате няколко инициативи днес, затова ще са ви нужди много усилия за да успеете да се справите с повечето от тях. Контакти...

848 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Начало на стабилитет
Предприемате няколко инициативи днес, затова ще са ви нужди много усилия за да успеете да се справите с повечето от тях. Контакти с влиятелни хора, финансова сполука, новини и успешни действия в сферите на вашите интереси. Тази характеристика за събота дава достатъчно яснота, че представителите на Овен ще регистрират един твърде успешен ден от настоящата седмица.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Пред важно начало
С внимание се отнасяйте при работа с пари, а ако това влиза в професионалните ви задължения – още повече. За разлика от друг път, днес за голяма част от Телците са характерни бързи действия, които ще доведат мнозина до грешки. Оттук ще възникне и силното ви дразнение, което ще направи деня ви доста труден. Събота по принцип се оказва ден на затруднения и неочаквани пречки.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Контакти, пътувания, дискусии
В мислите си вече пътувате, но днес трябва само да се подготвите за това. Преобладаващата част от Близнаците ще действат на широк периметър през този ден, характерен с контакти, пътувания и разговори по важни теми. Някои ще са ангажирани с практическа дейност, която ще им донесе печалби. Останалите от зодията ще се чувстват доста неудобно днес.

Дневен хороскоп РАК
Поддържайте хармония
Възможно е да получите новини, които в някаква степен да ви развълнуват. Ситуациите, в които ще попаднат Раците през този ден, са твърде противоречиви и нееднозначни. Нападателният стил на мнозина е красноречиво доказан у в настоящия момент, но едва ли ще ви ползва. По въпроси от кардинално естество предимството ви е безспорно. Не се конфронтирайте с околните.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Успешна реализация
Много от вас ще получат възможности за израстване. Притесненията ви ще отпаднат. Печелившият ход на Лъвовете в събота е ясно видим в активното изразност, настойчивите действия и твърдостта при реализиране на целите. Нечие натрапчиво присъствие ще е причина за честата смяна на вашето настроение, което ще се движи предимно в границите на повишената нервност.

Дневен хороскоп ДЕВА
Засилете отговорността си
Работата ви днес ще бъде особено ползотворна. Ако не участвате сърцато в ангажиментите, които събота ви предоставя, сполуката ще остане встрани. За част от зодията е сигурно, че няма да имат възможност за отклонение, от ангажиментите понеже делата им са свързани с пътуване, и просто не е възможно да не ги осъществят.

loading...