Дневен хороскоп за събота, 6 октомври

Дневен хороскоп ОВЕН Личен и делови успех Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Този ден...

934 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Личен и делови успех
Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Този ден ще е успешен за реализация на лични и делови цели, защото късме-тът ви е силен. Няма да бъдете лишени и от подкрепа. При бизнесмените напреже-нието ще е силно. Ще възникнат остри противоречия, които ще са причина за раздя-ла при някои.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Личен успех
В компанията на хора, които уважавате и с които можете да работите ще се чувствате спокойни и с добри намерения. Съботата е плодотворна предимно в личен план за Телците. Денят бележи на-чалото на нов период в развитието ви, чиито характеристики като положителни или отрицателни, ще зависят от съответната изразност, стилът и методите ви като делова, респективно лична изява, в общественото пространство.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Отстраняване на проблеми
Вниманието и обичта, с които сте заобиколени ви дават импулс за творчески и професионални изяви. Събота е благоприятна за отстраняване на проблеми. Важно условие за успеха ви е дипломатичният подход. Някои от зодията ще опитат да чрез повече строгост да постигнат целите си, но схема от подобен род едва ли ще е ползотворна.

Дневен хороскоп РАК
Бъдете настойчиви
Предвидили сте в програмата си за днес време за подготовка и разработване на конкретни задачи. Ако се наложи да действате по интересуващи зи въпроси в обществените сре-ди, е задължително да сте по-настойчиви. Всички от зодията са достатъчно активни, но амбициозността – в добрия смисъл на думата, ще е доказателство за усилията, чрез които ще преодолеете настоящата нестабилност.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Материална реализация
Най-сетне преодолявате преграда в личен план, която ви е създавала много проблеми. Преобладаващата част от Лъвовете ще се насочат към реализацията на въпроси от материално естество, на каквито условията в събота са благоприятни. Ако са свър-зани с професионалната ви заетост, няма да е много лесно защото ще се сблъскате с противници. Все пак, шансът е на ваша страна.

Дневен хороскоп ДЕВА
Разчитайте на активността и шанса си
Полезни на себе си и на другите, с такива намерения ще се посветите на една инициатива, която ще се последва и от други. Ярката активност на Девите е повече от видима, защото при мнозина тя пряко кореспондира с агресия. Последната обаче не е добре да демонстрирате, защото ще си създадете ненужни затруднения.

loading...


Коментари