Дневен хороскоп за събота, 7 октомври

Дневен хороскоп ОВЕН Финансови неприятности Събота е характерна с финансови неприятности за представителите на Овен. В повечето случаи става въпрос за неразбирателство с партньори по финансови въпроси. В...

839 0

Дневен хороскоп ОВЕН

Финансови неприятности

Събота е характерна с финансови неприятности за представителите на Овен. В повечето случаи става въпрос за неразбирателство с партньори по финансови въпроси. В лично отношение денят е благоприятен и дава яснота, че мнозина ще се устремят към реализация на лични и интимни цели.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Сполучливи действия

Телците са изградили перфектна схема за успешни действия във финансовата сфера. Ще успеят през този ден да осъществят намеренията си в пълнота. За всички родени в зодията започва благоприятен етап, който ще се разгърне мощно през предстоящите четири календарни седмици.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Напрегнат ден

Този ден ще е много напрегнат за Близнаците поради острите противоречия, които ще възникнат в отношенията с хора от обкръжението ви. Вероятността да надделеете сега е изразителна. На по-късен етап обаче ще заплатите тежко и с големи „лихви” тази победа. За някои се очертава важно пътуване.

Дневен хороскоп РАК

Проявете решителност за реализацията си

Събота апелира към всички представители на Рак да действат решително и да не се раздвояват. Онези от вас, които не са достатъчно напористи и отговорни, ще се окажат извън периметър на успеха. Денят е благодатен за контакти в обществените среди. Ще ви изненада с финансова сполука.

Дневен хороскоп ​ЛЪВ

Парични печалби

Изразителни и активни в изявата си, представителите на Лъв ще демонстрират по чудесен начин уменията си да се справят с въпроси от финансово естество, както и да реализират добри парични приходи. Събота ще предостави на мнозина от родените в зодията оптимални условия за финансова сполука.

Дневен хороскоп ДЕВА

Сполука за прецизните

Шансът на Девите да реализират намеренията е силен, но ако не отделите достатъчно време за реализация на целите си, а действате прибързано, резултатите няма да ви задоволят. Ще се наложи да поправите пропуските си. Предстои четири седмичен етап, през който следва да действате прецизно.

loading...