Дневен хороскоп за събота, 8 септември

Задължително владейте емоциите си при всичките си действия! ОВЕН Избягвайте противоречията Общувайки с хората, които предпочитате, ще се допълвате и ще си бъдете взаимно полезни в търсене на...

735 0

Задължително владейте емоциите си при всичките си действия!
ОВЕН
Избягвайте противоречията
Общувайки с хората, които предпочитате, ще се допълвате и ще си бъдете взаимно полезни в търсене на общи реализации. В условията на засилена конкуренция събота ще премине в действие за Овните. Много важно е да владеете нервите си, за да не достигнете до остри конфликти в службата с колеги или, с някой от ръководството.
ТЕЛЕЦ
Подчертана нестабилност
Денят няма да бъде от най-леките ви и за това се стремете да не влизате в конфликти и спорове. При Телците ярко и контрастно изпъква началото на две ситуации. Едната говори за остри и мъчно решими проблеми в службата, а другата информира за предстоящи промени в личен план. Социалната ситуацията е твърде нестабилна.
БЛИЗНАЦИ
Денят е успешен, но се владейте
Постиженията ви днес ще подобрят и настроението и самочувствието ви. Що се отнася до осъществяването на дневни цели, Близнаците нямат основания за притеснения от неуспех. Неприятното е, че напрежението ще е повишено, а нервите на мнозина са лабилни, и не е изключено за последват много остри кавги, които ще се превърнат в солидна основа за бъдещи проблеми.
РАК
Проявете търпение и последователност
Проявете повече усърдие и докажете със самочувствие позицията си по един професионален проблем. Този ден се характеризира със значително напрежение както в личен план, така и в службата. Ако сте последователни, и действате достатъчно търпеливо по интересуващите ви въпроси, въпреки проблемите – ще успеете.
ЛЪВ
Предстоят промени
Ще ви занимава професионалното ви бъдеще. В същото време ви тежат и домашни ангажименти. Хубав ден за делова реализация, и особено благоприятен за преговори и споразумения, чрез които ще укрепите позициите си. Не се опитвайте да хитрувате, защото подобно движение ще означава тежък провал в близко бъдеще.
ДЕВА
Сблъсък с пречки
Занимава ви мъчно разрешим въпрос. Постоянното присъствие на активността при Девите и днес не е с намалена интензивност в сравнение с други дни, но ще възникнат проблеми за реализацията на целите ви. Най-често са плод на действията на високостоящ човек, който усърдно ще издига пречки пред вас, и ще ви вреди всячески.
ВЕЗНИ
Трудности
Неотложни задачи от служебен и личен характер ще ви занимават и днес. Тежък ден, през който доста от представителите на Везни ще бъдат гневни, защото въпреки вложените усилия, делата им няма да вървят добре.Причината е в слабия ви шанс. Няма да липсват коварство и злодеяния от противниците ви, но тези действия не са основни а второстепенни.
СКОРПИОН
Промени
С творческо настроение ще работите по задачите си и то ще ви позволи да отхвърлите повече ангажименти днес. Събота е благоприятна за реализиране на делови цели, и евентуално за постигане на парични печалби. Последното ще е валидно само за онези от родените в зодията, които действат прецизно и не допускат грешки. При вас отдавна става дума за промени, а сега вече са осъществими.

СТРЕЛЕЦ
Завишено напрежение
Не стойте в сянка, скромността ви отива повече, но при други обстоятелства, а точно днес едва ли е най-удачното поведение. Днес явно напрежението е много високо за представителите на повечето зодии, което ясно подчертава, че проблемите са твърде много. И за вас събота ще е доста нервна, а за по-невъздържаните де очертават много остри кавги в делата и при осъществяване на делови контакти.

КОЗИРОГ
Неудобство и напрежение
Благоприятен ден очаква повечето от представителите на зодията. Напрегнат ден, който обаче има своите предимства. Последните засягат взаимоотношенията с човек от обкръжението, който постоянно се опитва да ви вреди. Ще приключите контактите си и ще го държите далеч от себе си. Това ще е най-доброто, за да се отървавате от злодеянията му.

loading...