Дневен хороскоп за събота, 9 юни

ОВЕН Добри постижения Възобновяване на взаимоотношения и договорености са сред приоритетите на някои от вас. Днес е ден на любов и състрадание. С проявите си на душевна и...

516 0

ОВЕН
Добри постижения
Възобновяване на взаимоотношения и договорености са сред приоритетите на някои от вас. Днес е ден на любов и състрадание. С проявите си на душевна и материална щедрост ще обновите собствената си енергетика. Силно успешен ден, характерен със силен късмет в личен план и предоставящ чудесни условия за удовлетворителни материални постижения.

ТЕЛЕЦ
Успех
С повече внимание ще се отнесете към въпрос, касаещ и други хора. Тенденцията от последните дни е в сила и днес, властващите енергии на любовта, милосърдието и състраданието. Събота е начало на благодатен период за лична реализация, чиято продължителност ще е малко повече от три месеца. Денят е благоприятен за освобождаване от досадни ситуации и за разрешаване на проблеми в отношенията със съдружници и с хора от средите на бизнеса.

БЛИЗНАЦИ
Активни и успешни
Проявете повече активност в деловата сфера и завършете започнатите си дела. Използвайте знанията и опита си, за да спазите договореностите и приключите започнатото, без да се впускате в нови начинания. Днес Близнаците ще са твърде активни в реализацията на целите си, което със сигурност означава добри постижения.

РАК
Бъдете честни
Навременна информация може да промени плановете ви. Вложете старанието си към помирение и възстановяване на отношенията, избягвайте конфликти и не поемайте чужди отговорности, каквито и чувства да ви владеят. Хубав и благоприятен ден, който явно ще е такъв за част от Раците. За нечестните и егоистите от зодията ще се разгърне лошо и може да им донесе големи неприятности от съдружници или партньори.

ЛЪВ
Реализация на лични цели
Предприемате изненадващи ходове. Работата ви ще се окаже особено успешна. С любов, търпение и състрадание направлявайте мислите и делата си днес, за да сте в хармония със себе си и околните. За реализацията на личните ви цели събота е особено благоприятна. Това определение може да се приложи и към личната ви изява, но тук ситуацията е по-специфична.

ДЕВА
Внимавайте – много тежък ден!
Очаква ви ползотворен работен ден днес. Енергетиката на деня предразполага през днешния ден да се прави добро на ближните. Изключително напрегнат и неприятен ден, през който представителите на Дева трябва да са много внимателни в действията си. В случая говорим най-вече за нелепи инциденти и нещастни случаи. Делови проблеми не възникват, но се пазете да не станете жертви на изкусен мошеник.

loading...