Дневен хороскоп за сряда, 19 септември

Дневен хороскоп ОВЕН Негативен ден Служебни проблеми, финансовите затруднения и други неудачи могат да ви настроят негативно към обкръжението ви. Трудно постижими цели, кавги в обществените среди и...

405 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Негативен ден
Служебни проблеми, финансовите затруднения и други неудачи могат да ви настроят негативно към обкръжението ви. Трудно постижими цели, кавги в обществените среди и лоши удари от противници. Тези характеристики за деня заселват съществуващата нестабилност, и въпреки някои положителни влияния, постигането на успех е твърде съмнително.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Проблемни ситуации
С благоприятни възможности сте за реализации както в професионален план, така и за личните ви намерения днес. Телците разполагат с по-добри възможности от предния знак, и ако успеят да се възползват от тях ще реализират намеренията си. Не разчитайте на административна подкрепа, на уговорки и приятели. Ще последват само проблеми.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Предимство, но и трудности
Денят ви ще бъде приятен и наситен с емоции, особено за необвързаните. Характеристиките на вашия ден са много близки до тези на предишните знаци. Късметът ви е по-добър, което на практика означава предимствени позиции, но ще се сблъскате със задкулисие, и лъжи, които ще дестабилизират възможностите ви за реализиране на по-значимите ви стремежи.

Дневен хороскоп РАК
Надделяване
С доброто си настроение ще предразполагате всички около вас към пълноценно общуване. Раците допускат вероятността от сблъсък с проблеми в деловите среди, където обстоятелствата не са обнадеждаващи, но пък при условие, че се концентрирате върху делата си, вероятността да успеете не е малка. Очертават се остри противоречия. Ще нанесете тежък удар върху противника си.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Бъдете настойчиви
Възможно е да възникне усложнена ситуация на работното място,за която ще трябва да вложите всичките си умения за да се справите навреме. Необходимостта от психическа устойчивост, както и от активност в деловата сфера и по интересуващи ви въпроси, е ярка подчертана за Лъвовете през този ден. Независимо как се движат делата ви, гаранцията за сполука е заложена в настойчивостта.

Дневен хороскоп ДЕВА
Остри противоречия
Чудесен ден за онези от вас, които предприемат нещо ново. Доста напрегнат ден, през който няма почти никаква гаранция, че представителите на Дева ще са в състояние да контролират обстоятелствата. Очертават се сблъсъци с делови противници, които ще дестабилизират обстановката, и няма да ви позволят да действате според стратегията си.

loading...


Коментари