Дневен хороскоп за сряда, 2 май

ОВЕН Тази сряда може да бъде характеризирана, като един от спокойните и приятни дни през тази календарна седмица. Въпреки активният си характер, денят е обещаващ и ще даде...

1133 0

ОВЕН

Тази сряда може да бъде характеризирана, като един от спокойните и приятни дни през тази календарна седмица. Въпреки активният си характер, денят е обещаващ и ще даде възможност за добра реализация.

Днес бъдете активни и се възползвайте от всяка предоставила ви се възможност. Промяна в плановете ви ще се отрази на професионалната ви или лична заетост. Процесът може да се преустанови, ако предприемете съответните действия. Социалните си цели ще осъществите в условията на изразителна енергичност. Надеждите и очакванията ви са застрашени от разпад.
ТЕЛЕЦ
Динамични отношения
С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Денят е предназначен за активни действия, започнете да реализирате своите замисли, макар че у много от вас се забелязва нерешителност и противоречивост в стремежите. Денят ще премине в условията на значително вътрешно напрежение за значителна част от Телците.

БЛИЗНАЦИ
Възползвайте се от възможностите
В чудесно настроение за работа сте днес, енергични и словоохотливи. Активността ви и всичко, което днес правите за благото на семейството ще ви носят успех. Личният шанс на Близнаците ще е силен и изразителен през този ден, но ситуацията около вас трудно може да се определи като подходяща за постигане на целите и желанията. Почти всички са заели категорична позиция относно решаването на въпрос от лично естество.

РАК
Вървите напред
Ще обедините усилията си с близките по отношение на семейните ангажименти и ще ви остане време за лични неща. Денят ви ще е по-интересен и ползотворен, ако сте активни и използвате енергията си за добри дела. Представителите на Рак рядко проявяват категоричното си отношение към нещо, но случи ли се, никой не може да промени решението им. Тази характерна особеност ще е двигателят на вашата изразност през идния ден.

ЛЪВ
Не се ядосвайте излишно
С добро настроение ще пристъпите към работата си днес и в стремежа си да я приключите навреме, ще дадете всичко от себе си. Днес проявявайте активността си във всичко, от което се интересувате, без да пречите на никого да следва плановете си. Ситуацията при Лъвовете е достатъчно изострена особено във взаимоотношенията от служебен тип и тези с партньорите от бизнеса.

ДЕВА
Динамична промяна
Бъдете добри и добро ще срещнете. Бъдете отзивчиви и добронамерени към хората, с които ви се налага да общувате днес. Днес бъдете еднакво активни както в самостоятелните си изяви, така и в екипната работа, за да постигате намеренията си. Стабилност и постижения в сферите на вашите интереси, но и остри противоречия в деловите среди, опити от страна на някой да ви навреди, тежки сблъсъци, а за част от Девите и здравословни проблеми.

loading...


Коментари