Дневен хороскоп за сряда, 22 ноември: Телец: С рогата напред

Дневен хороскоп ОВЕН Ще ви разочароват Радвате се на одобрението на околните днес за нещо, което отдавна планирате да свършите и най-после днес ви се отдава тази възможност....

1024 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Ще ви разочароват
Радвате се на одобрението на околните днес за нещо, което отдавна планирате да свършите и най-после днес ви се отдава тази възможност. Този ден е печеливш за вас, и то в най-широкия смисъл на думата – от хубави постижения в личен план до такива в делата, услугите от някого, ефективното партньорство и т.н. Мнозина ще отделят голяма част от времето си за контакти в деловите среди.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
С рогата напред
Водени от интересите си, ще следвате програмата си за деня, спестявайки си излишни обяснения с когото и да било. Енергични и ентусиазирани, Телците ще проявят изключителен динамизъм в делата, с които ще се заемат днес. Почти сигурно е, че всички от зодията са готови да поемат рискови действия за постигане на целите си. В това отношение не се заблуждавате.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Дразнят ви
Някои от вас днес отбелязват отдавна подготвян финансов успех. До известна степен нестабилни и с неустановени намерения, Близнаците често ще прибързват и ще се дразнят от необходимостта да действат последователно. Допълнителна емоционална наситеност, и то с негативен рефлекс, ще предизвикат нечии осъдителни изказвания, отправени срещу вас.

Дневен хороскоп РАК
В командировка
Имате голям избор как да прекарате този ден, но при всички случаи ще се чувствате добре и доволни от себе си. Днес Раците ще действат с подчертана активност в службата и по дела от материално естество. Особено изразителни за бъдещите успешни постижения ще са контактите през този ден. За някои се очертава делово пътуване, докато други ще акцентират върху срещите с партньори от бизнеса.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Проблем със съдружник
С работата си днес ще спечелите на своя страна нечие внимание или добра оферта, която ще ви осигури дългосрочен, добре платен ангажимент. Ден с чудесни възможности за осъществяване на лични и делови цели. И в двете направления не ви липсва вътрешна аргументация, пък и късмет. По-трудни за реализация се оказват въпроси, свързани с обществените среди или тези, които зависят от администрация и институции.

Дневен хороскоп ДЕВА
Мамят ви
Повечето от вас днес се съсредоточават върху въпроси, които са пренебрегнали през изминалата седмица. За вас този ден се оказва доста емоционален, като за преобладаващата част от Девите въпросните емоции са негативни. В едни случаи са плод на нечестни отношения от страна на партньор, а при други възникват заради служебни противоречия, достигащи до остри кавги.

loading...