Дневен хороскоп за сряда, 6 декември

Дневен хороскоп ОВЕН Пазете се от враговете си Повечето от вас ще търсят възможности, позволяващи им да постигнат по-бърз напредък в делата им. Сряда се оказва неприятна поради...

872 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Пазете се от враговете си
Повечето от вас ще търсят възможности, позволяващи им да постигнат по-бърз напредък в делата им. Сряда се оказва неприятна поради появата на лични проблеми за голяма част от представителите на Овен. За други от знака неприятностите се свързват с удар от човек, с когото работите в един бранш. Въпросната личност е готова силно да ви навреди, за да наруши социалните ви позиции.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Укрепете позициите си
Подготвеността и желанието ви да започнете нов проект е видно и това ще се приеме добре от колегите и партньорите ви. Сряда силно повишава напрежението и на родените в Телец. Пазете се от враговете си и не влизайте в спорове, защото ще прераснат в конфликти, а последните ще ви причинят вреди. В момента е особено важно да укрепите позициите си, които са далеч от необходимата здравина.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Добър шанс за печалби
Ще изживеете вълнуващ ден. Срещи с хора, с които не сте се виждали от дълго и с които предстои да общувате за дълго напред. Сряда предоставя благодатни възможности на Близнаците за реализиране на делови цели и за постигане на парични печалби. Можете да реализирате интересуваща ви цел, по която основополагащото начало е поставено и вече е факт. Днес не провеждайте преговори! Ще загубите!

Дневен хороскоп РАК
Не действайте прибързано!
Част от вас ще посветят времето си на неотложни бизнес-дела, отдавате не по-малко значение на работата си, както и на семейството си. Емоционални или финансови проблеми, възникнали във взаимоотношенията ви с някой, ще се превърнат в основа за разделянето ви. Ще е по-добре да запазите спокойствие и да не реагирате прибързано.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Проблеми
Доброто ви отношение към всички около вас ще бъде възнаградено. Сряда ще е неприятна и тежка за огромен процент от представителите на Лъв поради проблеми от здравословен характер, които ще блокират реализацията на цел. За някои от вас неприятностите се свързват с нечии измами или подли удари, целящи да ви причинят финансови загуби.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успех в преговори
Събитията днес ще променят хода на професионалните ви търсения. Девите разполагат с прекрасни възможности да реализация на материални или лични цели, но ако действат нечестно ще се сблъскате с проблеми, отстраняването на които едва ли ще е лесно. Този ден е много добър за провеждане на делови преговори. Ще постигнете пълен успех.

loading...