Дневен хороскоп за Велика Събота, 7 април

ОВЕН Възможности за сполука Мечтите ви са реални и изглежда нямате търпение да ги видите осъществени. Материални дела, любовни контакти и разговори по интересни и впечатляващи идеи ще...

498 0

ОВЕН
Възможности за сполука
Мечтите ви са реални и изглежда нямате търпение да ги видите осъществени. Материални дела, любовни контакти и разговори по интересни и впечатляващи идеи ще са приоритетните ангажименти за Овните в събота. За настоящия етап е най-практично да наблегнете на идеите, които ще ви разкрият нов път за развитие.

ТЕЛЕЦ
Не се ядосвайте излишно
Наложете си да мислите по-малко за проблемите днес и да отворите сетивата си за хубавото покрай вас. Относно разгръщането на нови идеи Телците нe отстъпват на „съседите“ си от предходния знак и това едва ли може да се приеме като характеристика само за този ден. Но ако за Овните този процес на значимост се утвърждава с бързи темпове и сравнително лесно – без трудно преодолими пречки в настоящия момент, то вие следва да се преборите с противници и с хора, които се опитват да ви спрат.

БЛИЗНАЦИ
Силен късмет
С ясни мисли, очаквания и претенции ще ви бъде по-лесно да работите и живеете. Хубав ден, през който едни от Близнаците ще отдъхват, други ще насочат вниманието си към обществените среди, а трета част от зодията ще преценяват ситуацията и ангажиментите си, за да изградят най-точната тактика за реализация на целите си. Няма съмнение, че тази последна група от Близнаците ще намерят верния път за постигане на най-доброто.

РАК
Владеете положението
В човека до вас ще откриете качества, които цените, ще споделяте и ще се чувствате спокойни и сигурни за връзката си. Повишената емоционалност у Раците е причина за променливото настроение на мнозина. В благоприятния си аспект въпросната емоционалност се свързва с ярко любовно настроение, хармонична нагласа към заобикалящите и осъществени любовни цели. За друга група от зодията обаче усещането за неудобства и душевен дискомфорт е значително.

ЛЪВ
Повишен тонус
Днес ще имате възможност да свършите голяма част от намеренията си, тъй като положението ви се подобрява значително. Денят е чудесен за Лъвовете, защото ще премине спокойно и ползотворно. Някои от зодията имат предварителната настройка, че ще се сблъскат с ядове относно предстоящи домашни задачи, но това съвсем няма да е така.

ДЕВА
В плен на емоциите
Денят ще ви донесе положителни емоции и случващото се ще ви обнадежди за бъдещето ви. За много от представителите на зодията този ден трудно може да се определи като спокоен и уравновесен, но не може да се твърди, че за всички ще е еднозначен. Днес емоционалната сила у повечето от зодията е огромна и не е изключено да ви създаде неочаквани проблеми, ако нейният заряд е негативен.

loading...