Дневен хороскоп за вторник, 11 септември

Дневен хороскоп ОВЕН Тежък ден. Внимавайте! Бъдете внимателни днес, възможни са провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Днес Овните трябва да са нащрек и много...

774 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Тежък ден. Внимавайте!
Бъдете внимателни днес, възможни са провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Днес Овните трябва да са нащрек и много да внимават във всичко, с което ще се заемат през деня. Голяма е вероятността от нещастни случаи, а в деловите ангажименти се очертават коварни и неправомерни действия срещу вас.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Добри възможности
Работата ви днес ще бъде спокойна и ползотворна. Реализацията на Телците през този ден е „на кантар”. Огромна е вероятността да постигнете главозамайващ успех, но и противното е точно толкова възможно. Осъществявайте целите си с повече внимание, не прибързвайте и не изостряйте взаимоотношенията си с околните, особено в деловите среди.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Контролирайте се
Започнати задачи ще придобият ново значение за вас, а с цената на компромиси ще запазите мира около себе си. Нишката на напрежението не прекъсва при Близнаците, въпреки че ситуацията при вас вече многообещаващо се раздвижва. Белезите на успеха и сполуката ярко изпъкнат през този ден, но постиженията ви ще зависят предимно от душевното ви спокойствие, а последното е съмнително.

Дневен хороскоп РАК
Не се подавайте на изкушения
Умеете аргументирано да защитавате идеите си и с поведението си привличате силните на своя страна. Доста напрегнат ден, през който Раците не бива да се подават на съблазнителните възможности за лесни печалби. Вероятността да успеете ако решите да пробвате е огромна, но вредите, които ще последват след известно време, не само, че не са за пренебрегване, но със сигурност ще са огромни.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Проблеми в любовта
Проблемите ще ви владеят и неблагоразумни, ще ги превърнете в основна грижа и на околните. Несъмнено напрегнат, вторник говори за сблъсък с неприятности, но и възможностите за сполука, с които разполагате, съвсем не са малки. За деловата ви реализация не се очертават проблеми. Тук всичко се движи добре за момента. В личен план, и предимно в любовта, се очертават затруднения.

Дневен хороскоп ДЕВА
Пазете се от враговете си
Ще бъдете доволни от делова среща и ще създадете полезни за бизнеса ви контакти. Девите преминават през напрегнат етап, характерен с доста неудобства причинени от лъжите на онези, с които контактуват всекидневно в деловия сектор. Пазете се от домогванията им! Като възможности за реализация та целите, вторник не е лош. При добро планиране, ще успеете в намеренията си.

loading...