Дневен хороскоп за вторник, 17 април

Дневен хороскоп ОВЕН Трудности През този ден ви очакват приятни изненади. Организмът ви е силен и това позволява да се справите с всичко, което предвиждате. Странно време, суета,...

652 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Трудности
През този ден ви очакват приятни изненади. Организмът ви е силен и това позволява да се справите с всичко, което предвиждате. Странно време, суета, лъжи и празни надежди. Обстоятелства, засягащи цялото общество, и предизвикващи хаос навсякъде. Нервното напрежение ще е засилено, защото няма да можете с доказателства да оборите откровено наглите лъжи, чрез които сте атакувани буквално от всички страни.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Повишена нервност
С много от задачите днес ще се отегчите и без особен интерес ще работите по тях. Е С конкретни действия ще работите за справяне с трудностите, които съвсем не е задължително да са в степента, която очаквате. В нервност и засилено напрежение ще премине вторникът на Телците. Големият проблем идва от факта, че въпреки прекрасно подготвеният делови проект, той една ли бъде одобрен и приет от съответната инстанция.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Съобразявайте се с околните
Днес ще дадете предпочитания на собствените си желания и по-малко ще се съобразявате с другите. Ще се чувствате в отлична форма и мобилизирани да постигате целите си. Чрез хитрост и нечестни действия, представителите на Близнаци лесно биха достигнали до реализация на целите си, но е рисковано, освен че въобще не е препоръчително да поемате изпитания.

Дневен хороскоп РАК
Разчитайте на себе си
Ще ви занимават задачи, които изискват повече работа и е време да ги приключите. Бъдете щедри, изразете обичта и уважението си към другите, радвайте се на любовта си, но не изпадайте в само заблуди. Днес може да се говори за началото на благоприятен период, който ще продължи три и половина месеца. Разчитайте но собствени възможности, и бъдете много критични към обещания.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Не се поддавайте на провокации
Самочувствието ви днес може да ви изиграе лоша шега. Енергетиката на деня способства за намиране и осъзнаване на силните страни от характера ви, които освен подем ще ви носят и душевен комфорт. вторник не е особено различен за Лъвовете в сравнение с отминалите делници. Печалбите, и успехът при реализацията на целите са постижими.

Дневен хороскоп ДЕВА
Добри постижения
Обстоятелствата днес ще ви принудят да сте смирени и да чакате. Денят ви ще е динамичен и очакванията на много хора ще са насочени към вас, за това не се губете в догадки, а действайте. По-малкото контакти с администрация през този ден ще осигури спокойствието ви. Ще реализирате в пълнота планираните за този ден цели, и ще осъществите заплануваните парични печалби, или сделките и споразуменията.

loading...