Дневен хороскоп за вторник, 18 септември

Дневен хороскоп ОВЕН Мобилизирайте се Справяйки се с текущ проблем, не решавате нещата си веднъж за винаги. Звездното разпределение през този ден ясно подчертава, че преобладаващата част от...

445 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Мобилизирайте се
Справяйки се с текущ проблем, не решавате нещата си веднъж за винаги. Звездното разпределение през този ден ясно подчертава, че преобладаващата част от Овните ще хитруват, за да реализират целите си. Рисковано е, не го правете! Достатъчно е да сте мобилизирани и да предпочетете последователната работа. Сигурно е, че резултатите ще ви задоволят.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Владейте се
Нещо, което не сте очаквали че може да се случи ще ви изненада приятно днес. У мнозина от Телците е налице известна агресивност, но състоянието ви не може да бъде заклеймявано и порицавано докато държите емоциите си под контрол. Възможностите ви за реализация са значителни. Не изправяйте партньор или конкурент пред свършен факт. Ще има проблеми.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Чудесни възможности за постижения
С дискретността си привличате околните и ще научавате много от интимните им тайни. Вторник носи повече напрежение, но и много добри възможности за желани постижения. Ще разрешите финансови проблеми или недоразумения, но внимавайте във взаимоотношенията с околните. Не влизайте в остри противоречия, и се пазете от хитреци. Сблъсквате се неправомерни действия.

Дневен хороскоп РАК
Добри делови възможности
Този ден едва ли ще ви поднесе изненади, но ще бъде добър за вас. Деловите условия за реализация на цели и за отстраняване на проблеми са благоприятни за Раците във вторник, въпреки че ситуацията в службата – респективно бизнеса, са доста нестабилни.Избягвайте противоречията с партньори и открити врагове! Неприятности и пречки в обществените среди.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Действайте последователно
Имате изгодни позиции в професионален план и умело ги използвате, за да постигнете целите си. Вторник е доста благоприятен за реализация на делови и финансови цели, но предупреждава, че прибързването, и особено неконтролираната многопосочна активност, ще са пречка за пълноценните ви постижения. За някои ще е трудно да се преборят с административни противници.

Дневен хороскоп ДЕВА
Концентрирайте се върху делата си
Макар и трудно, днес ще успеете да постигнете намеренията си в професионален план. При предварително проектирани цели, Девите ще имат шанса да постигнат дневните си стремежи. в условията на повишена активност, За тази ще е необходимо да сте съсредоточени върху задачите си, и да не се отклонявате по появили се „нови възможности”, защото те са химерични.

loading...


Коментари