Дневен хороскоп за вторник, 2 октомври

Дневен хороскоп ОВЕН Не достигайте до конфликт Предпочитате днес да работите самостоятелно и това е най-доброто, което можете да направите. Настойчивите представители на Овен ще разполагат с достатъчно...

583 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Не достигайте до конфликт
Предпочитате днес да работите самостоятелно и това е най-доброто, което можете да направите. Настойчивите представители на Овен ще разполагат с достатъчно силни възможности за реализация на целите си, но преди да се заемете с реализацията на намеренията си трябва да отстраните съществуващите противоречия, които несъмнено биха предизвикали твърде остър конфликт.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Работете за стабилизация
Ще останете доволни от сътрудниците си в бизнеса. Контактите ви днес ще са особено ползотворни. Телците прекрасно знаят, че за момента успехът им е повърхностен, или казано по-точно – доста занижен макар, че погледната отвън, ситуация изглежда стабилна и достатъчно надеждна. Внимавайте!Периодът е тежък. Сега е особено важно да се стабилизирате истински. Шансът ви не слаб.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Необходима е решителност и активност
Работете, като не разпилявате енергията си в странични въпроси. Успех не липсва и за Близнаците във вторник, но въздействието му е предимно върх въпроси от лично естество, които обхващат емоционалната нагласа и реализацията на любовни цели. По отношение на деловите ангажименти ситуацията ще е успешна само за решително действащите.

Дневен хороскоп РАК
Кавгите са вредни
Целеустремеността и творческия ви подход към задачите ви правят успешни. За Раците се очертава труден вторник. Употребата на определението „труден” най-често се налага поради наличието на кавги, характерни за взаимоотношенията ви с околните през този ден. Прекъсвайте ги своевременно, защото ще провалите реализацията на професионалните си планове за деня.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Не влизайте в кавги
Съдбата ще толерира смелите и устремените сред вас. Рискувайте и нещата ще се получат. Лъвовете трябва да са особено внимателни днес, защото вторник се оказва те-жък поради противоречия и кавги. Без съмнение, те ще са с състояние да ви причинят неприятности задълго, освен, че ще провалят почти готова реализация на нещо, което наистина напълно ще ви устрои.

Дневен хороскоп ДЕВА
Владейте се качествено
С желание сте да сте полезни на всички около вас, но не можете да сте навсякъде. Най-важното за Девите днес е да се владеят. Главното характеристика на този ден гласи промяна, а дали последната ще е положителна или отрицателна – зависи от самите вас. Владейте нервите си и не се поддавайте на провокации, защото ще по-следват тежки кавги и големи вреди за вас.

loading...