Дневен хороскоп за вторник, 20 март

Дневен хороскоп ОВЕН Нервността е голяма пречка Съсредоточете се върху текущата си работа. Не прекарвайте деня си в спомени по отминали събития. Денят се управлява от тежка и...

835 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Нервността е голяма пречка
Съсредоточете се върху текущата си работа. Не прекарвайте деня си в спомени по отминали събития. Денят се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика. За възможностите ви може да се дадат много добри характеристики от гледна точка на перспективно развитие, но днес преобладаващата част от Овните, за твърде емоционални, гневни и свадливи.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Ярка нервност
Живота ще ви поднесе изненади, не подценявайте нещата, които ви се случват. През днешния не лек ден обмисляйте внимателно постъпките си, освободете се от лъжите, гордостта и чуждите мисли. Подобно на Овните, и вашият вторник ще бъде много нервен. В много случаи причина за гнева ви ще е дочут или предаден ви разговор, изпълнен със сплетни и клюки по ваш адрес.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Честността е гаранция за успех
Денят ви ще е забързан и интересен. Ще се предпазите от напрежение, стрес и депресии, ако останете в къщи. Ситуацията при Близнаците е по-благоприятна и разкрива хубав шанс за сполука при положение че реализирате целите си по честен път. Решите ли да действате хитро и нечестно, ще се сблъскате със съответната реакция на един или повече противници, а ситуацията се измества в друга плоскост.

Дневен хороскоп РАК
Наложително е да сте много активни
Предстои ви динамичен работен ден, който ви среща с много и различни хора. Въздържанието, скромността и излишната показност днес ще запазят устойчиви психиката и настроението ви.. За Раците вторник е и нервен и сполучлив. Преценете ситуацията на място и действайте така, че да не си създавате проблеми. За кавги забравете! В момента е много важно да действате с голяма активност.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Необходимост от промяна
Денят не е подходящ за начало на трудова или друг вид дейност. Отложете новите начинания, съсредоточете се върху текущите си дела и по възможност не обсъждайте намеренията и плановете си. Много напрегнат ден, характерен с тежки, хитри противникови удари, загуби на материални блага, и силна нервност. Мнозина от Лъвовете вече са достигнали – или скоро ще стигнат до идеята, че промяната е абсолютно необходима.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успешна реализация
Ако не се впускате в излишни спорове, а запазите добрите си отношения с околните ще се чувствате спокойни и работоспособни. Днес ще избегнете трудности и недоразумения, ако не взимате важни решения и не пренебрегвате потребностите си. По различни причини вторник ще е напрегнат за Девите. Едни от зодията са притиснати от здравословно неразположение.

loading...