Дневен хороскоп за вторник, 24 април

ОВЕН Действайте мобилизирано Динамичен и натоварен ден днес. Денят съдържа в себе си огромна сила и дава възможност да превърнем разума си в управляващ елемент на живота ни....

889 0

ОВЕН
Действайте мобилизирано
Динамичен и натоварен ден днес. Денят съдържа в себе си огромна сила и дава възможност да превърнем разума си в управляващ елемент на живота ни. Състоянието на напрегнатост продължава да е вътрешна характеристика за голяма част от представителите на знака. Сега горната му граница ще е много висока. Ще избухнат остри кавги. Въпреки това късметът и възможностите ви са значителни.

ТЕЛЕЦ
Удар върху противника
Работата ви спори и се справяте с проблеми, които отдавна ви притесняват. Денят носи възможности за подмяна на старото с градивно ново начало. Наситеното напрежение през този ден не отминава Телците.. едва ли ще е възможно ситуацията да се укроти и да не се достигне до скандал, който ще се превърне в достатъчно солиден аргумент, за да нанесете тежък удар върху противника си. Ще проведете качествени обществени контакти.

БЛИЗНАЦИ
Конфликтите са противопоказни
Не изпадайте в безпътица, ако установите застой в делата си. Дейности и занимания от различен характер, творчески изяви и хрумвания ще направят деня ви успешен. По своето разгръщане вашият ден е почти еднакъв с този на предишния знак, за вас обаче конфликтите ще са много вредни. Чрез тях няма да спечелите. Отбягвайте ги, или ги туширате, защото може да се получи обратното – вие да загубите.

РАК
Действайте честно
Когато сте ведри, всички около вас са по-добри и работата спори. Насочете творческата си енергия в полезна за вас и околните работа, погрижете се за семейството и близките си. Категоричната сполука през този ден е валидна за професионалния и финансовия сектори, и ще зарадва онези Раци, които не си служат с подлости и измами. По две причини е във ваш интерес е да действате честно.

ЛЪВ
Разчитайте на стабилността си
Мобилността ви позволява да сте на много места, което повишава и ефективността на работата ви. Времето и силите ви ще стигнат, за да обхванете повече от интересуващите ви задачи. Стабилните позиции, на които са стъпили Лъвовете, са гарант за успешната реализация на целите им. Вторник обаче носи и конфликти.

ДЕВА
Вероятно е здравословно разстройство
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Поставеното ново начало ще ви зарежда с добри очаквания за финансова реализация или лична изява. За Девите се разгръщат условия, които не е изключено да предизвикат временни здравословни разстройства,а другият лош момент за деня са кавгите с делови партньор, които може да причинят тежко скарване. Постарайте се да преодолеете напрежението си.

loading...