Дневен хороскоп за вторник, 3 октомври

Дневен хороскоп ОВЕН Сблъсък с трудности Доста напрегнат за преобладаващата част от Овните, вторник ще ви изправи пред трудности. Проблемите се отнасят до неразбирателство в средите на бизнеса,...

849 0

Дневен хороскоп ОВЕН

Сблъсък с трудности

Доста напрегнат за преобладаващата част от Овните, вторник ще ви изправи пред трудности. Проблемите се отнасят до неразбирателство в средите на бизнеса, а някои трудно ще организират професионалния си ден. Условията са утежнени. Ще осъществите намеренията си с повече усилия.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Негативно предразположение

Голяма част от Телите са подвластни на негативни мисли и силни притеснения, което предизвиква усещането им за изразителен дискомфорт и ограничава изразността. Не се подавайте на тези възприятия. Денят ще ви предостави шанс за реализация на целите. Активизирайте се за осъществяване им!

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Повишено напрежение

Вторник ще е напрегнат за Близнаците. Избягвайте съвместните делови и финансови ангажименти, от които очаквате реализация, защото вероятността за удар е голяма. Същото относно неприятности се отнася и за онези, които са решили да хитруват при изпълнение на служебните си задължения.

Дневен хороскоп РАК

Проблеми и неприятности

Денят е успешен за осъществяване на целите, но ще е доста напрегнат за преобладаващата част от Раците. Изпъкват конкурентни борби, които често носят изразителни елементи на нечестност и неочаквани удари от високостоящи личности. Явяват се трудно преодолими препятствия.

Дневен хороскоп ЛЪВ

Доста напрегнат ден

Силното напрежение у Лъвовете е основна характеристика за този ден, а причините за състоянието ви са плод на действащите условия. Подчертани са и възможностите ви за печалби, но едновременно с това е видно, че противниците ви ще действат коварно за да осуетят възможностите ви за успех.

Дневен хороскоп ДЕВА

Пред цикъл на промени

Девите ще завоюват добри резултати в деловата си изява през този ден, а търсещите работа ще имат шанса да попаднат на задоволяващо ги професионално място. За всички се разгръщат промени, които засягат деловата реализация, личните цели и някои нововъведения в битовия живот.

loading...