Дневен хороскоп за вторник, 4 септември

Дневен хороскоп ОВЕН Засилете вниманието Заетостта ви ще е насочена в различни посоки: служебна, домашна и бизнес, като няма да ви липсва нагласа и за развлечения. Днес първата...

578 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Засилете вниманието
Заетостта ви ще е насочена в различни посоки: служебна, домашна и бизнес, като няма да ви липсва нагласа и за развлечения. Днес първата грижа на Овните следна да е ефективната защита от врагове и противници. Около вас напрежението ще е голямо.Ще разполагате с шанс да се справите в ситуацията, но не достигайте до саморазправа, защото победата едва ли ще е на ваша страна.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Бъдете внимателни
Със засилен интерес ще се отнесете към работата си днес. Доста напрегнат и изпълнен със сблъсъци, вторник ще създаде грижи на Телците при осъществяване на деловите цели.Мнозина от зодията ще бъдат подло и неправомерно нападнати или блокирани от противниците си, с цел провал при реализиране на целите. Действайте много внимателно!

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Ярки проблеми
Обзети сте от творческо настроение и с повишена активност ще се отдадете на заниманията си. Много труден вторник се очертава и за Близнаците. през който обаче доста от родените в зодията ще бъдат напълно убедени в успешната реализация на целите са. На практика обаче ще се получи обратното.В момента възможностите ви са силно ограничени, а готовите на риск ще загубят.

Дневен хороскоп РАК
Действайте правомерно по целите си
Съзнателно положените ви усилия ще подобрят атмосферата около вас. Ако представителите на Рак не се ориентират към правомерни действия за реализацията на целите си, сполуката във вторник е съмнителна, независимо, че мнозина ще демонстрират завидна и вдъхваща надежди хитрост. Вероятността за успех е много по-голяма ако проявите честност.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Избягвайте кавгите
Осъществявайки полезни контакти, ще насочите енергията си към идеи, откриващи възможности за реализация и добри перспективи. Явно е, че високото напрежение характерно за различните нива на обществени взаимоотношения, ще засегне и представителите на Лъв. Късметът ви е доста силен, но е съмнително, че ще проработи за сполуката ви ако решите да проправяте пътя си чрез кавги.

Дневен хороскоп ДЕВА
Съобразявайте се с обстоятелствата
Бъдете спокойни и не се тревожете със проблеми свързани с работата ви. Тенденцията за сполучлива изява и удовлетворителни постижения продължава да се разгръща при Девите, но и противодействащите влияния не са слаби. Изискването към родените в знака за сдържаност е дебело подчертано от Съдбовните фастори днес.Иначе едва ли ще е добре.

loading...


Коментари