Дневен хороскоп за вторник, 7 август

Дневен хороскоп ОВЕН Внимавайте – нестабилни позиции Срещате неочаквани трудности в работата си. Силно напрегнатият вторник подчертава, че напрежението у преобладаващото мнозинство от Овните е много високо. Внимавайте!...

317 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Внимавайте – нестабилни позиции
Срещате неочаквани трудности в работата си. Силно напрегнатият вторник подчертава, че напрежението у преобладаващото мнозинство от Овните е много високо. Внимавайте! Позициите ви в момента не са достатъчно стабилни и не бива да влизате в конфликти, а през деня ще възникнат остри сблъсъци, които може да ви навредят.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Проблеми
Следвайки развитията, ще се включите активно в подготовката на предстоящо събитие. Мъчителен ден, който ше притесни мнозина от Телците чрез здравословно разстройство. Проблеми се очертават и за здравите от знака. Характерни са за взаимоотношенията в обществените среди и в службата. Преодолейте противоречията, за да реализирате целите си. Иначе е съмнително.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Много нервен ден
Не предизвиквайте неприятни чувства у другите, като отправяте някаква язвителна критика, независимо доколко убедени сте в правотата ѝ. Вторник няма да се развие по предварителния ви план, и гарантирано ще предизвика много нерви и силни ядове у повечето от Близнаците. Става въпрос за кавги и остри противоречия в службата, в обществените среди, и при осъществяване на контакти с цел преговори, или друг вид активност.

Дневен хороскоп РАК
Преценявайте условията вярно и точно
Ако човек ви погледне отстрани днес, може да каже че сте истински работохолици. Чрез изострената си интуиция Раците своевременно долавят вярно и точно човеците с лошо влияние, което им позволява бързо да се дистанцират на безопасно разстояние от тях. Другият важен момент е да разчитате на активността си, и да преценявате обективно действащите обстоятелства.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Избягвайте конфронтирането
С навременни решения ще елиминирате възможността да пропуснете срокове или някой да се възползва от пропуски в работата ви. Три са вариантите, при които денят ви ще е неприятен – здравословно неразположение, кавги в дома, или такива в службата. Особено неприятни ще са служебните и съответно в деловите среди и бизнеса, които може често пъти да прераснат до сблъсъци с непредсказуеми последствия.

Дневен хороскоп ДЕВА
Ярко успешен ден
Присъствате с авторитет в живота на другите и това ви носи привилегии, но в същото време дистанцира някои от вас. Изключително успешен ден със значими характеристики за реализация на цели от различни сфери. На първо място следва да се подчертае значителният ви шанс за желана делова реализация в страната или извън нея. Днес се пазете от конфликти и от проблеми с административни власти.

loading...