Дневен хороскоп за вторник, 9 октомври

Дневен хороскоп ОВЕН Късмет Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Вторник е благоприятен и...

554 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Късмет
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Вторник е благоприятен и определя категоричен успех в деловата сфера, парични печалби, успешни контакти в близкия приятелски кръг и удовлетворителни резултати по въпроси от лично естество. В обществените среди ке се сблъскате с нечии злодеяния.

Добри постижения
Задачите ви няма да са никак малко, но сте решени да ги приключите в рамките на деня. През този ден Телците ще постигнат успех в осъществяването на намеренията си, но той едва ли ще е в желаната пълнота, защото ще възникнат пречки по някои въпроси, придружени с много остри конфликти. Денят вторник се оказва ярко начало на предстоящи тотални промени в личен и в делови план.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Трудности, но се справяте
Предстои ви напрегната работа днес. Предпочитате сами да работите и наистина това за момента е най-добрият подход за вас. Чрез кавги през този ден едва ли ще решат проблемите, които ви притискат, но за да постигнете целите си, или поне да достигнете до надеждни позиции за осъществяването им, следва да сте настойчиви в преследването им.

Дневен хороскоп РАК
Проблеми
Отношенията ви с околните днес ще бъдат напрегнати. Доста напрежение ще донесе този ден за Раците. В сферата на вашите делови и социални отговорности ще възникнат остри конфликти, които в много случаи ще прераснат в сблъсъци. Позициите ви са стабилни, но възникналата ситуация ще даде мощен тласък за промени в обкръжението и целите.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Напрегнат ден
Не преувеличавайте значимостта на дребен проблем, на който е много вероятно да се натъкнете днес. Доста напрегнат поради кавги и остри сблъсъци в службата и бизнеса, вторник трудно може да се определи като лесен, но това не означава, че ще ви лиши от успех. Пазете се от враговете си! Ще действат подло и коварно. Денят е граничен и ще разкрие перспективи за благодатното ви бъдеще.

Дневен хороскоп ДЕВА
Действайте стратегически
Практично ще търсите синхрон в действията си с човек, от когото очаквате повече. Принципната характеристика на вторник е – хубав ден. Има известни влияния, които подчертават натиска на външни сили,чрез които някой ще се опита да ви спре. Преценете добре обстоятелствата и действайте стратегически. Ситуацията е напрегната и твърде променлива.

loading...


Коментари